Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevač Azre

Johnny Štulić mora platiti srpskom sudu 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo

Branimir Štulić
Foto: Screenshot YouTube
06.11.2014.
u 19:41

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije

Branimir Johnny Štulić, bivši frontmen zagrebačke Azre, mogao bi izgubiti sudski spor koji već dvije godine vodi protiv beogradskog izdavača "Plato books" zbog kršenja autorskih prava, ako ne plati 350.000 dinara, oko 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo, piše beogradski Telegraf.

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije, a ako ne dostavi dokaz o transakciji, smatrat će se da je tužba povučena. Štulić se žalio jer, prema njegovom, ne mogu ga tretirati strancem kada on ima putovnicu Jugoslavije!!? – Nikada nisam davao podatke za popis stanovništva, nikada nisam sudjelovao u tome. Mi smo bili neopredijeljeni i, stoga, Jugoslaveni.

"Plato books" nije ugovarao posao ni s osobom bez državljanstva, ni sa strancem, već s osobom s jugoslavenskim pasošem. On je očito vrijedio u vrijeme sklapanja posla jer je time plaćen manji porez, što je potvrda da nisam bio inozemni element – pojasnio je Štulić.

>> Johnny Štulić: Dojadile su mi te priče o glazbi, smučilo mi se to

Komentara 54

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:15 06.11.2014.

Ajde da se jednom i ja složim sa Srbima, samo ga oderite!

Avatar Trpimir
Trpimir
20:41 06.11.2014.

Ha, ha Dzoni, lepo ti tvoja juga vraca.. ha ha

Avatar stomih
stomih
20:11 06.11.2014.

Pa ovo je vijest za srpske medije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije