Naslovnica Showbiz Zvijezde

Johnny Štulić mora platiti srpskom sudu 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije
06. studenoga 2014. u 19:41 54 komentara 20173 prikaza
Branimir Štulić
Foto: Screenshot YouTube

Branimir Johnny Štulić, bivši frontmen zagrebačke Azre, mogao bi izgubiti sudski spor koji već dvije godine vodi protiv beogradskog izdavača "Plato books" zbog kršenja autorskih prava, ako ne plati 350.000 dinara, oko 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo, piše beogradski Telegraf.

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije, a ako ne dostavi dokaz o transakciji, smatrat će se da je tužba povučena. Štulić se žalio jer, prema njegovom, ne mogu ga tretirati strancem kada on ima putovnicu Jugoslavije!!? – Nikada nisam davao podatke za popis stanovništva, nikada nisam sudjelovao u tome. Mi smo bili neopredijeljeni i, stoga, Jugoslaveni.

"Plato books" nije ugovarao posao ni s osobom bez državljanstva, ni sa strancem, već s osobom s jugoslavenskim pasošem. On je očito vrijedio u vrijeme sklapanja posla jer je time plaćen manji porez, što je potvrda da nisam bio inozemni element – pojasnio je Štulić.

>> Johnny Štulić: Dojadile su mi te priče o glazbi, smučilo mi se to

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
Recept za uspjeh
Vlasnik najmodernije farme svinja: Godišnje uzgojim 6000 svinja. Poduzeo sam sve da ih zaštitim

A1 izdvaja za Vas