Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Johnny Štulić mora platiti srpskom sudu 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije
06. studenoga 2014. u 19:41 54 komentara 20376 prikaza
Branimir Štulić
Foto: Screenshot YouTube

Branimir Johnny Štulić, bivši frontmen zagrebačke Azre, mogao bi izgubiti sudski spor koji već dvije godine vodi protiv beogradskog izdavača "Plato books" zbog kršenja autorskih prava, ako ne plati 350.000 dinara, oko 3.000 eura jer nema srpsko državljanstvo, piše beogradski Telegraf.

Sud u Beogradu odlučio je da Štulić mora uplatiti ovaj iznos na ime troškova sudskog postupka zato što nije državljanin Srbije, a ako ne dostavi dokaz o transakciji, smatrat će se da je tužba povučena. Štulić se žalio jer, prema njegovom, ne mogu ga tretirati strancem kada on ima putovnicu Jugoslavije!!? – Nikada nisam davao podatke za popis stanovništva, nikada nisam sudjelovao u tome. Mi smo bili neopredijeljeni i, stoga, Jugoslaveni.

"Plato books" nije ugovarao posao ni s osobom bez državljanstva, ni sa strancem, već s osobom s jugoslavenskim pasošem. On je očito vrijedio u vrijeme sklapanja posla jer je time plaćen manji porez, što je potvrda da nisam bio inozemni element – pojasnio je Štulić.

>> Johnny Štulić: Dojadile su mi te priče o glazbi, smučilo mi se to

Ministri Krstičević i Beroš obišli ekspedicijski kamp kod KB Dubrava
Gestikulacije i mimika
Vili Beroš i neverbalno odaje raste li broj oboljelih
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica