Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel stranih zvijezda

Je li se to i Justin Timberlake uključio u pomoć žrtvama poplave?

justin timberlake
Foto: Twitter
1/9
21.05.2014.
u 20:14

Mnogi se trude oko toga da pruže pomoć žrtvama razornih poplava, čak su i brojne strane zvijezde poslale apel za pomoć ugroženim područjima

Mnogi se trude oko toga da pruže pomoć žrtvama razornih poplava, čak su i brojne strane zvijezde poslale apel za pomoć ugroženim područjima.

Danas je internetom počela kružiti fotografija Justina Timberlakea koji u rukama drži papir na kojem stoji poziv za prikupljanje pomoći.

– Ja sam Srbin. Ja sam Bosanac. Ja sam Hrvat. Ja sam čovjek – slogan je ispisan na papiru koji popularni pjevač drži u ruci. No, ispostavilo se da je ipak riječ o Photoshopu, a vješti montažer poslužio se fotografijom iz kampanje za povratak otetih nigerijskih djevojčica.

Ipak, iako se nije uključio Justin Timberlake, na pomoć žrtvama poplava pozvali su Puff Daddy, Paulo Coelho, Coco, Andrej Pejić, Neneh Cherry, Mark Knopfler, Guns N' Roses i Stephen Fry.

– Pratim katastrofalnu situaciju koja se događa u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj. Znam da je trećina zemlje pod vodom. Upotrebljavam društvene mreže, uglavnom Twitter i Facebook, da približim ljudima što se događa, ali smatram kako to nije dovoljno. No, činim što mogu. Moje srce i duša su s vama. Volim te zemlje, bio sam tamo mnogo puta i za mene je tužan trenutak vidjeti što se događa. Ako što mogu napraviti, molim vas, recite mi – poručuje poznati brazilski pisac Paulo Coelho u snimci objavljenoj na Youtubeu.

– Iako smo spremni za nastup na No Trickery! An Evening of Destruction, naše misli, molitve i brige idu onima koji se bore s poplavama u državama Balkana – napisali su slavni Gun N'Roses na svojoj službenoj Facebook-stranici, a stavili su i izravan link na stranice hrvatskog Crvenog križa.

 

– Moje srce kuca za Srbiju. Odande su moji baka i djed. Pomozimo im u ovoj nevolji. Ja ću svoj dio obaviti – napisala je Coco na Twitteru.

 

– Ovo ide za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatima u Slavoniji. U ovim teškim vremenima, braćo, ostanite snažni! – napisao je Knopfler na Facebooku ispod pjesme "Solid rock".

 

>>Đoković opet u akciji: Podržite Srbiju, Bosnu i Hrvatsku

Komentara 8

JO
jokitoki
21:24 21.05.2014.

on je samo zamoljen da napise nesto o poplavama , i da drzi neki pamflet, on niti zna sta se dogadjalo 90-tih

SB
sbb
22:37 21.05.2014.

Fail.

RO
Rooney
22:20 21.05.2014.

Ova Fotografija je Fotomontaza, da nisam upoznat s ovim taman bi vam i povjerovao, skinuta fotografija sa facebooka, i napavili vijest o ovome, a totalna je laz, Vecernji list TRASH novinarstvo, provjerite informaciju prije nego sto je objavite, jer nar na ovakvim vijestima gubite kredibilitet ako ste ga i imali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije