Naslovnica Showbiz Zvijezde

Jacques Houdek, Žiga i Darija Kinzer osvojili su najviše glasova

Do iduće subote gledatelji mogu svojim glasovima "spasiti" Anu Eškinju, Katicu Marinović ili Doris Teur te jednoj od njih omogućiti da nastupi u petoj emisiji.
12. veljače 2011. u 21:59 8 komentara 5 prikaza
Dora
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/3

U četvrtoj emisiji Dore Dariji Kinzer, Jacquesu Houdeku i Mirku Švendi Žigi publika je glasovima kupila ulaznicu za sljedeću emisiju. Natjecatelji su večeras pjevali domaće hitove, a u žiriju su sjedile Ivana Banfić, Mirjana Bohanec i Tomislav Bralić iz klape Intrade. Bralić je pohvalio glas Ane Eškinje ocjenivši ga jako seksi i zadovoljan je bio Žiginom izvedbom Oliverove pjesme "Ja u ljubav vjere nemam". Ivana Banfić je bila malo kritičnija prema navedenim izvođačima i rekla je kako bi Ana po njenim mjerilima dobila šest od mogućih 10 bodova, dok bi Žiga dobio pet bodova. Do iduće subote gledatelji mogu svojim glasovima "spasiti" Anu Eškinju, Katicu Marinović ili Doris Teur te jednoj od njih omogućiti da nastupi u petoj emisiji.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Flodur:

    Tocno onako kako sam vec najavio.Ziga je najbolji.Ipak ima najvise iskustva. Steta sto nije prepoznat Sabrinin super glas . Sabrina je bila moj favorit. Ali Bravo Ziga.

  • crocro:

    Ovakav sustav kvalifikacija za predstavnika na pjesmu eurovizije, nije nikakva garancija da ćemo izabrati boljeg predstavnika o odnosu na stari sustav natjecanja. Ovaj sustav je uklopljen u sklopu duljeg razdoblja zabave za gledatelje, kako na HTV-u nebi bi bilo praznog ... prikaži još! hoda u zabavnopm programu. No, da li je to garancija našeg uspjeha na eurosongu, sigurno nije. Nijte niti stari sustav natjecanja, jer jednostavno ne znamo pogoditi \"žicu\", što je traženo i služljivo za europljane. Možda bi pomogla neka raščlamba stila pjevanja pobjednika. No, kada bi se mene pitalo, takmićenja nebi niti bilo. Samo kada bi se u pravilo moglo uklopiti da možemo poslati bilo koga i s bilo kojom pjesmom. Tada bi bilo dovoljno poslati samo ono što se dokazalo kao hit i što je najslušanije. Koliko samo imamo pjesama naših poznatih pjevača koje bi bile itekakva konkurencija na eurosongu, bez obzira koliko je hit star. No, pravila su sasvim dugačija, pa bi se i mi morali prilagoditi novom dobu. Moramo znati što je slušljivo europi u uhu a ne nama samima i našem mentalitetu, kao npr. \"štikla i sl\". Ako hoćemo pjesmu europe, onda se prilagodti tom stilu. Ako hoćemo pjesmu Hrvatske onda mi sami biramo. A ako Europa bira, onda treba smisliti nešto slušljivo Europi. To je tako jednostavno, a ne sve ovakve pripreme i izlučne emisije, koje nisu nikakva garancija dobrog uspjeha.

  • Flodur:

    Mliniski ne obaziri se na negativne komentare o nasem Zigi.To su sve neznalice i nemaju pojma o glazbi. I neznaju da je sjeverna Hrvatska po svemu a tako i u glazbi najbliza Evropi. U stvari oni su toga svjesni samo ... prikaži još!mo zavidni i nece da to priznaju.