Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTITI STATUS NA FACEBOOKU

Ivica Propadalo: 'Beogradske radio stanice vrte više hrvatske glazbe nego zagrebačke. Toliko o našem busanju u prsa'

Ivica Propadalo
Foto: Sanjin StrukićPIXSELL
1/2
12.02.2017.
u 15:48

Frontmen Teške industrije mišljenja je kako bi država svojim uredbama trebala štiti domaću glazbu

Frontmen Teške industrije Ivica Propadalo objavio je na Facebooku ljutiti status upućen kolegama glazbenicima i ljubiteljima glazbe u Hrvatskoj, u kojem je optužio domaće radijske postaje da ne rade na zaštiti domaće glazbe. Kako je napisao Propadalo, skandalozno je da se naša glazba može više čuti na beogradskim, nego zagrebačkim postajama.

- Beogradske radio stanice vrte više hrvatske glazbe nego što to čine zagrebačke radio postaje.Zapamtite ih: Hit Radio, Radio Jat, Radio S i predvodnik Naxi Radio čiji program skoro 50% ispunjava upravo hrvatska glazba ... Toliko o našem busanju u prsa i ljubavi prema svemu onome što je hrvatsko...

Dragi naši glazbeni urednici, Živjele Vam : "Bijonsije, Adele, Rijane, Semi Smitovi, Vikendi i Gage", čime nas svakodnevno filate... Naravno oni su zadužili hrvatsku državu i njoj uredno plaćaju porez, koji je btw odnedavno glazbenicima povećan...

Zar država nekim svojim uredbama ne bi trebala štititi domaću glazbu, kao što to čine: Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i sve druge pametne države...A mi Hrvati samo naprijed i zatucimo u korijenu sve ono što je naše... - napisao je ljutiti Propadalo.

>>'Na internetu sam nakon 40 godina pronašao svoju prvu gitaru koju sam morao prodati da bih uredio kupaonicu'

>>Pogledajte novi spot Teške industrije i dopustite da vas Majin seksipil i snažan vokal potpuno očara!

Komentara 13

KL
klasika
16:46 12.02.2017.

A tek Slovenci? Njihov Radio Aktual emitira skoro 90% hrvatske glazbe. To je već respektabilno kulturno dobro. Ja inače ne preferiram tu glazbu. Ali imamo i dobrih uradaka. Dalmatinci svojom glazbom osvajaju sve redom. Respekt!

DU
Deleted user
16:52 12.02.2017.

IvicaPropadalo, svi imaju oči i uši okrenute prema zapadu, šta tebi nije jasno? Ili želiš reći da trebamo slušati cecu?

CP
Cviet Prigorja
16:53 12.02.2017.

Zagrebačke krugovalne postaje puštale bi hrvatsku glazbu paralelno sa srpskom. Srpsku se ne usude, hrvatska im se gadi, pa eto Gaga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije