Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta poznatih osoba

Ivan Zak i druge domaće zvijezde zablistale na humanitarnoj reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

Sajam vjenčanja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/17
05.02.2017.
u 16:52

Poznati glumci, voditelji, glazbenici i sportaši prošetali su modnom pistom na Sajmu vjenčanja i tako podržali humanitarni nacionalni projekt Palčić gore! Vrhunac ove modne večeri bio je nastup Ivana Zaka

Glazbenice Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske Maja Spahija, bivša Miss turizma Hrvatske Lara Vukušić, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević i Matko Knešaurek, vaterpolisti Franko Lazić i Luka Bukić prošetali su sinoć uz Ivana Zaka modnom pistom na VIP humanitarnoj reviji upriličenoj u sklopu Sajma vjenčanja u Areni  Zagreb.

Vrhunac modne večeri na kojoj su poznati podržali humanitarni nacionalni projekt Palčić gore! bio je glazbeni nastup kantautora Ivana Zaka i njegove pretpremijerne izvedbe novog singla "Da si tu". 

Na gala humanitarnoj reviji domaće zvijezde podignule su palac gore za palčiće i podržali one kojima je pomoć najpotrebnija.

-Drago mi je uz ostale moje kolege biti dio projekta koji skreće pažnju na one najmlađe kojima je potrebna pomoć. Mislim da je svakoj javnoj osobi čast i dužnost odazvati se ovako hvalevrijednim projektima koji promoviraju solidarnost i humanost - poručila je glazbenica Antonija Šola.

U vjenčanici se prošetala i RTL-ova voditeljica Ana Miščević.

- Ja sam inače tip koji se privatno jako teško može zamisliti u vjenčanici, ali mi je sudjelovanje u ovoj divnoj reviji zato veliki izazov. Malen je to moj doprinos za najhrabrije malene borce-palčiće i njihove jednako hrabre roditelje - rekla je Ana Miščević ne krijući zadovoljstvo sudjelovanja u humanitarnoj reviji za projekt Palčić gore!

Iz publike su projekt pozdravili izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i poseban savjetnik za zdravstvo i sport Tomislav Madžar, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Darinka Jug i predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčić gore! Željka Vučko.

U modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera i salona vjenčane mode uživala je i Ana Begić Tahiri. Mnogobrojni posjetitelji Sajma sudjelovali su u tomboli za nacionalni humanitarni projekt Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije