Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Ivan Rakitić objavio fotografiju iz Dubaija, fanovi mu poručili: "Vrati se u repku, fališ"

Foto: Instagram
1/14
18.06.2021.
u 14:01

Komentari koje su dobili bili su izuzetno pozitivni, svima se svidjelo kako izgledaju, ali i činjenica da uživaju u svojoj ljubavi.

Dok Hrvatska željno iščekuje večerašnju utakmicu između Hrvatske i Češke, bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s odmora. On i supruga Raquel uživaju u Dubaiju i sasvim sigurno podržavaju naše dečke.
Uz fotografiju je napisao i komentar:

"Lijepa večer u dobrom društvu", a snimljeni su u pustinji. Komentari koje su dobili bili su izuzetno pozitivni, svima se svidjelo kako izgledaju, ali i činjenica da uživaju u svojoj ljubavi.

Muški dio pratitelja osvrnuo se i na aktualnu situaciju u reprezentaciji. Još pamte kako je Rakitić igrao pa su mu u komentarima napisali:

"E moj Raketa, fališ nam na Europskom", "Rakitiću, vrati se", "Vrati se u repku, fališ", poručili su. Inače je Raquel aktivnija na društvenim mrežama od svog supruga. Nedavno je iznenadila pratitelje vrućom fotkom koju je objavila. Raquel je, naime, pozirala na pijesku u vrućim hlačicama i majici s dubokim dekolteom. Slika se svidjela mnogima te je brzo dobila više od 17.000 lajkova. U komentarima su joj pratitelji dijelili samo komplimente. ''Lijepa za barem tri života, a u toj su obitelji svi zgodni'', ''Kako si lijepa, cijela si stvorena za modela'', ''Spektakularno kao i uvijek'', pisali su joj.

Severini provalili u zagrebački stan

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
14:46 18.06.2021.

Prerano se čovjek oprostio, mislim da je toga i sam sada svjestan. Nema toga Dubaija koji može nadomjestiti danas Hampden Park. Brzo će nove utakmice na jesen.

Avatar zpAgram
zpAgram
14:51 18.06.2021.

Još jedna koja se ugurava u medije !

NI
NikoCro
14:43 18.06.2021.

Pocela se naslikavati, rjesavaj se toga raketa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije