Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Njezinu vezu nakon showa pratili su mnogi, no nažalost nije potrajalo: Sada se opet oglasila o ljubavnom životu

Foto: Instagram
1/10
17.06.2021.
u 21:15

Bivša kandidatkinja četvrte setone showa 'Život na vagi' Sara Sitarić na društvenim je mrežama pokrenula šuškanja o svom ljubavnom životu.

Bivša kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi' Sara Sitarić na svojem je Instagram profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj ispija koktel s tajanstvenim dečkom

Foto: Hrvatski hrvački savez
Tom objavom pokrenula je šuškanja o tome da joj je to novi dečko, a ovo simpatična Slavonka sve je demantirala. U razgovoru za RTL.hr kroz smijeh je istaknula da ništa ne zna o šuškanjima. "Domagoj je legenda, moj dugogodišnji prijatelj", kazala je. Sitarić nije htjela odgovoriti ni na pitanje o novoj vezi u svom životu. "Nećemo baš sve otkrivati", rekla je.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Nakon nekoliko tjedana ponovno je na Instagramu objavila fotografiju s istim dečkom, a u opis objave stavila je emotikon u obliku srca, te joj je on u komentarima odgovorio istim emotikonom. 

Inače, nekadašnja natjecateljica showa 'Život na vagi' tijekom showa se i zaljubila u jednog od sudionika showa, Marina Marušića, s kojim je provela i nekoliko mjeseci u vezi. Ovom prilikom otkrila je i da su oni nakon prekida ostali u kontaktu, ali da se radilo samo o nekoliko poruka. 

Podsjetimo, Sitarić je nakon sudjelovanja u showu 'Život na vagi' upisala fakultet, ali i vratila dio kilograma koje je skinula sudjelovanjem u ovom showu.  U intervjuu je priznala i da svoju kilažu održava pješačenjem do fakulteta, jer je dosta udaljen od njezinog stana. Dodala je i da ima sreće što u menzi više voli jesti pileći odrezak na žaru od bečkog. 

VIDEO Goran Karan o nadolazećem 61. splitskom festivalu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije