Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO ZALJUBLJEN

Ivan Herceg ljubi 16 godina mlađu slovensku pjevačicu

Ivan Herceg
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/9
08.05.2018.
u 17:48

Ivan i Nina viđeni su prošlog tjedna u jednom zagrebačkom restoranu. Zajednički prijatelji tvrde kako je poznanstvo preraslo u ljubav

Jedan od najzgodnijih hrvatskih glumaca Ivan Herceg (36) ponovno je zaljubljen, Kako piše Story, Herceg je već tri mjeseca u vezi sa 16 godina mlađom Ninom Donelli, slovenskom pjevačicom koja posljednjih mjeseci gradi i karijeru u Hrvatskoj, pa ćemo je gledati na CMC festivalu u Vodicama. Poznanstvo je brzo preraslo u nešto više, a njihovi zajednički prijatelji tvrde da su ljubavne iskrice nastojali dugo skriti, ali nisu uspjeli. Tako su prošlog tjedna viđeni u jednom azgrebačkom restoranu, a nakon ručka su se i snažno zagrlili.

Podsjetimo, Herceg je dosad ljubio neke od najljepših Hrvatica poput Anite Dujić, Ane Majhenić, Petre Dugandžić, Tatjane Jurić i Ecije Ivušić.

Nina Donelli rođena je u mariboru,a  nedavno je predstavila i spot za pjesmu "Luda večer", suradnju s Milom Stavrosom. Nina na društvenim mrežama voli stavljati slobodnije fotografije, a nedavno smo objavili i kako je skijala u badiću.

Ključne riječi

Komentara 13

KO
koraknaprijed
18:25 08.05.2018.

Brate ružna!

Avatar scarfacce
scarfacce
17:50 08.05.2018.

tako mlada a vec slovenka...😂😂

DU
Deleted user
19:18 08.05.2018.

Ivane samo je.. tu Mojcu.Tako mozes tvrditi da si jedan od rijetkih hrvata koji je.. slovence.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije