Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala svoje greške

Iva Majoli o financijskim problemima: Napravila sam gomilu pogrešaka i hrpa novca otišla je u propuh

Foto: Youtube screenshot
1/6
31.05.2021.
u 12:09

Gostujući u Podcast Inkubatoru, bivša tenisačica prisjetila se svoje karijere i financijski slomova

Naša bivša tenisačica Iva Majoli zadnjih nekoliko godina dio je organizacije ruskog premijer turnira serije 500 u Sankt Peterburgu i zbog toga mnogo vremena provodi u Rusiji. Gostujući u Podcast Inkubatoru, prisjetila se zanimljivih trenutaka iz svoje karijere i govorila o poznanstvima s tenisačima svoje generacije i o tome s kim je od njih ostala u dobrim odnosima.

– Drago mi je što sam ostala u tenisu s ove druge strane i sad vidim koliko je teško organizirati turnire.  Dok igraš, to uopće ne doživljavaš – rekla je Iva i prisjetila se kako je osvojila Roland Garros. – Mislim da je Hingis bila u šoku, ja sam se koncentrirala i nisam vjerovala da se događa ono što sam cijeli život sanjala – ispričala je i otvoreno govorila i o svojim financijskim problemima, kojih je imala dosta. – Probaš raditi stvari koje ne znaš. Napravila sam gomilu pogrešaka i hrpa novca otišla je u propuh. Nije problem, možete me popljuvati, ali ja uvijek kažem; ja sam sama sebi napravila sranje i idem dalje, stvaram dalje i vrijedna sam i sa svojim znanjem i iskustvom mogu puno više u nekim stvarima. Po meni je to život i ja to tako doživljavam – rekla je o svojim financijskim problemima i dodala kako je u sve išla sa srcem i iskreno. 

Izbornica naše Fed Cup reprezentacije prisjetila se i svog izleta u glazbene vode i dueta sa Sandijem Cenovom, a prisjetila se i spačke koju joj je Goran Ivanišević napravio tijekom sudjelovanja na Olimpijskim igrama kada joj je po vratima nalijepio njezine fotografije koje su izašle u jednom našem časopisu. Iva je otkrila kako u skoroj budućnosti želi povezati showbizz i tenis i u pregovorima je da se to napravi, ali još ne želi otkriti kako.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
dugakita
13:21 31.05.2021.

Ma nije u tebi problem dušo. Ti ne platiš milijune i nikome ništa a ja ne platim dvije rate i blokiraju mi račun.

Avatar argus1000
argus1000
14:07 31.05.2021.

Rijetko antipatično stvorenje

DO
domagoj1492
19:22 31.05.2021.

Kako može sportaš uopće biti dobar biznismen ? Morala je popušiti lovu. To je kao da poslovni čovjek dođe igrati tenis... pusing rođo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije