Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendseterice

Hrvatice odabrale: Ružičasto odijelo i bijela majica proljetni su hit

Foto: Promo
1/5
21.04.2018.
u 10:09

Hlače i sako u istom tonu ovosezonski su hit, najčešće ih cure nose s bijelim tenisicama, a neke se ipak odlučuju i za štikle

Svaka sezona ima svoj “it” komad – prošlo je ljeto bilo rezervirano za maksi prugastu haljinu, gležnjače s perlicama bile su rezervirane za stylish borbu protiv zime, a s proljećem su došle i boje. Točnije, roza, puno, puno roze koja se nosi na “matchy-matchy“ odijelima.

Hlače i pripadajući sako u “millennial pink“, boji koja već sezonama ne silazi s trona najpopularnije, postali su must have komad u ormaru svake trendseterice. Ono što se da primijetiti već pri prvom pogledu na društvene mreže je da postoji i “nepisano” pravilo kako ga nositi – dolazi u obzir isključivo s običnom bijelom majicom ili košuljom, a poslovnu notu koju odijelo nosi sa sobom najbolje je razbiti neobičnim cipelama u jarkoj boji ili, čak, tenisicama, što djevojkama i jest najčešći izbor!

Domaće poznate dame i influencerice poznate su po tome što u stopu prate trendove pa nisu preskočile ni ovaj: voditeljica Marijana Batinić popularnu je kombinaciju spojila s ružem i cipelama iste boje – narančaste i time postigla mini “color-blocking“. Lijepa Izabel Kovačić dodala bijelu Chanel torbu i još malo roze u vidu trendi naočala. Influencerice i ljubiteljice mode Lea Perović, Dorin Lucija Bajzec i Rita Rumora isfurale su ovo odijelo u nešto ležernijem izdanju: Lea ga nosi uz Golden Goose tenisice, Dorin Lucija Bajzec uz Gucci model, a Rita Rumora uz popularan Adidas model Deerupt, još jedan apsolutni hit među trendsetericama! Monika Jurić odabrala je crop top i pastelnoj nijansi “suprotstavila“ jarkoružičasti ruž.

1/9

Komentara 3

LU
Lujo123
10:12 21.04.2018.

"Hrvatice odabrale" - hajd autorica ne kakaj!!!!

Avatar OK
OK
10:34 21.04.2018.

trendseter-onaj koji postavlja trendove. ovo nisu trendseterice nego trendpratilice. u hr se sve zene oblače isto,bezveze

ZI
zico
10:45 21.04.2018.

i sad kao bile starke cijeli grad ce tako bit obucen....zimi svi žute timberland cipele....ljeti svi jednoroga napuhanog....ko ovce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije