Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Hitna intervenirala na Farmi! Prince zabrinuo sve natjecatelje

Zbog nespretnog događaja, Princeu je u pomoć morala doći Hitna pomoć.
26. studenoga 2020. u 12:08 4 komentara 9243 prikaza
Farma: More i maslina
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/9

Današnji dan na farmi Princeu će zasigurno ostati u pamćenju, no nikako po dobromu. Dok je radio na tjednom zadatku podigao je kamen ispod kojega se nalazilo osinje gnijezdo te ga je po rukama nekolicina osa ubola.

Kako je Prince alergičan na ubode insekata, mjesto uboda je nateklo, a svi farmeri odmah su pohitali mu pomoći. Dok hitna još nije bila stigla na farmu, stvar u ruke preuzela je Maja koja je odmah znala kako mu pomoći. ''Ne plašim se jer sam završila srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra i u tim situacijama sam kao vrlo mlada naučila ostati pribrana i mira i napraviti najviše što mogu'' objasnila je, a Dora je kazala kako su joj se noge oduzele. Vrlo brzo na farmu je stigla hitna.

''Kada je doktor vidio da mu je tlak skočio gore, ni doktoru nije bilo svejedno. I vidjelo se da su Princeu suze krenule, panika kao što je sad, hoću li umrijet, neću umrijet.. Nije ni meni bilo svejedno, nije nikome bilo'' izjavio je Silvio, a gazda Josip je komentirao: ''Nakon što mu je skočio tlak preko 210 sa 110, ja sam se onda stvarno prepao, jednostavno nije mi bilo svejedno jer jedan alergičar može u roku od 5 do 10 minuta izgubiti život u slučaju jake reakcije na alergiju''.

Farma: More i maslina
1 / 4

Doktori su Princeu stabilizirali stanje te mu preporučili dan odmora. Kako je to sve izgledalo, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina''!

svi su ga voljeli Od legende se oprostila i Severina: Najobožavaniji zbogom Katarina Moškatelo PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU Naša voditeljica hrabro progovorila: 'Otac me bio spreman izopćiti kad sam ga tražila pomoć' Nina Bojanović nova je Miss Supranational Hrvatska Miss Supranational Hrvatske Pridražvajući se svih mjera održan je izbor ljepote na kojem je pobijedila Nina Bojanović

 

 

WhatsApp
STVORILI PANIKU
Bijesni korisnici prelaze na druge servise: WhatsApp odgodio najavljene promjene
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • Volimcrnepite:

    Tako je crnce treba naseliti Europom , tu će bjelkinje odigrati ključnu ulogu ,eto Prince je već napunio jednu , a svesrdu pomoć ima eu u tome .