Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je novi stanar?

Harry i Meghan su ispraznili svoj bivši dom Frogmore koji im je poklonila kraljica

Princ Harry
Foto: Reuters
1/7
30.06.2023.
u 07:00

- Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili Frogmore - rekao je dužnosnik kraljevskih financija Michael Stevens

Princ Harry i njegova supruga Meghan ispraznili su bivši dom Frogmore na imanju Windsor, koji su koristili prilikom posjeta Velikoj Britaniji, potvrdila je u četvrtak Buckinghamska palača.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni su prošlog ožujka da isprazne kuću, nakon objavljivanja "Rezerve", biografije princa Harryja objavljene u siječnju i vrlo kritične prema kraljevskoj obitelji. "Frogmore cottage", kuća od više od 400 četvornih metara pripada britanskoj kruni, a paru ju je ponudila kraljica Elizabeta II za vjenčanje 2019. 

Harry i Meghan žive u Kaliforniji otkako su se povukli s kraljevskih dužnosti 2020. Prema britanskom tisku, raniji dogovor im je omogućio korištenje Frogmorea tijekom cijele godine. Ali tamo su dolazili iznimno rijetko otkako su se preselili u Sjedinjene Države.

"Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili Frogmore", rekao je dužnosnik kraljevskih financija Michael Stevens u povodu objave godišnje potrošnje monarhije. Palača je odbila reći tko bi se mogao useliti u kuću. Prema pisanju britanskog tiska kralj Charles III želi da njegov brat Andrew napusti mnogo veći Royal Lodge na imanju Windsor kako bi se smjestio u Frogmore Cottage.

VIDEO Udala se Josipa Čulina ex Rimac: Novi suprug završio je u pritvoru u istoj aferi kao i ona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije