Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Tatjana Jurić: Za mene i moju obitelj ovo je bila beskrajno tužna godina

Tatjana Jurić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/8
25.12.2018.
u 08:27

Početkom godine radijskoj i televizijskoj voditeljici preminula je mama Dragica koja je bolovala od Alzheimera.

Godina na izmaku bila je teška i bolna i za radijsku i televizijsku voditeljicu Tatjanu Jurić.

Početkom 2018. preminula je njena mama Dragica koje je bolovala od Alzheimera. U razgovoru za Story Tatjana je rekla kako je s mamom zadnjih nekoliko godina proživjela sve što je mogla i iako je bila  svjesna da se bliži njen odlazak, na takvo što nitko nikada nije spreman.

- Za mene i moju obitelj bila je beskrajno tužna, a opet, bilo je toliko sretnih trenutaka. Baš presjek života. Ne mogu je drukčije opisati. – izjavila je u intervju za Story. 

Početkom 2018. Prekinula je I ljubavnu vezu s Ivanom Zubakom, članom Uprave Auto Zubak.

- Svakako mi to nimalo nije pomoglo, iako se dogodilo nešto prije. Ali i to su situacije u kojima shvatiš koliko toga, ako moraš, možeš i sam – osvrnula se Tatjana na prekid. Voditeljice ima još puno vjere u ljubav, a na temu majčinstva kaže:

- Bilo bi lijepo jednog dana ostvariti se i tako, ali ne ide to na silu. Na pragu sam zrelih godina, možda je vrijeme za dijete i prošlo. Mislim da nije još, ali… -veli Tatjana.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate TV voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 37

IM
Immanuell
09:25 25.12.2018.

Čitala ovo ili ne, evo........ Imaš još vremena za dvoje djece i za iskrenog mladog čovjeka koji će htjeti biti s tobom do kraja, ali samo pod uvjetom da: 1. skineš sebe s trona, 2. smanjiš narcisoidnost i egocentriju, 3. prestaneš hodati s medijski promoviranim ljudima zbog karijere i potražiš nekoga tko će te iskreno voljeti. S narcisima kakva si i ti nema nikakve dulje veze temeljene na ljubavi; uvijek je u pozadini novac, ultimativni mainstream lifestyle i samopromocija. Nema tu ni "o" od obitelji i djece. Sretan ti Božić i mijenjaj životni stil.

DS
ds
09:18 25.12.2018.

Ganut sam do suza.Zali vise sto je izgubila sponzora,vec mater.

LO
Long
09:02 25.12.2018.

Ako nitko nece, javi se da ti skrpam nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije