Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gorila Cibona! - Mate Bulić spektakularnim koncertom u Zagrebu završio turneju!

Mate Bulić
Foto: Goran Berović
1/21
02.03.2020.
u 15:16

Spektakularnim koncertom u prepunoj dvorani ‘Dražen Petrović’ u Zagrebu, Mate Bulić ove je subote završio svoju turneju 'Ja sam na vas ponosan'.

Nakon odličnih koncerata u Splitu i Osijeku, i zagrebačka publika imala je priliku uživati u trosatnom koncertu glazbenika koji je održao dano obećanje priredivši nezobarovan glazbeni doživljaj za sve svoje obožavatelje. Među publikom bilo je i poznatih lica, a najveću pozornost privukli su hrvatski izbornici Miroslav Ćiro BlaževićZlatko DalićVeljko Mršić i Lino Červar.

Foto: Goran Berović

Voditelj Dalibor Petko najavio je večer hitova, a uz poznati takt pjesme 'Domu mom' na pozornicu je izašao Mate, praćen ovacijama i uz gromoglasni pljesak publike. Kao i u Splitu i Osijeku i ove se večeri pjevalo u glas, sve do samog kraja koncerta.

Uz pratnju svog benda Delta i vrhunskih gostujućih glazbenika ujedinjenih u Big band, Mate je na stage donio cijeli spektar emocija. Redali su se  veliki hitovi iz njegove četrdeset godina duge karijere kao što su ‘Narodno veselje’'Ostarit ću nikad neću znati' i 'Tiho, tiho teče Neretva'. Prilikom izvedbe 'Pjevam i plačem', zasigurno najemotivnije pjesme na koncertnom repertoaru, koju je Mate izveo uz sjajnog trubača Darka Sedaka Benčića, publika je spontano osvijetlila dvoranu mobitelima.

Foto: Goran Berović

Ni ovog puta nisu izostali gosti. Uz Tarapana bend s kojima je izveo naslovnu pjesmu turneje 'Ja sam na vas ponosan', Mati se pridružila i Maja Šuput. Društvo je izvelo duet  'Dvije lude', a nakon toga je dobro raspoložena pjevačica  pjesmom 'Svatovska’ dodatno rasplesala dvoranu. U pjesmi 'Pozdravi je ti' Mate je udružio glasove sa svojim drugim gostom Ivanom Zakom koji je publiku počastio i velikim hitom 'Bolja od najbolje'. Uz pjesme 'Gori borovina''Daj ne čekaj' i ‘Igraj Mare prašina se diže’, Mate je priveo koncert kraju, a za finale je izabrao svoj najveći hit 'Moja Hercegovina'. Prije pjesme pozvao je publiku da naprave zajedničku fotografiju koju je obećao objesiti o zid u svom dnevnom boravku. 

"Cijela turneja bilo je jedno predivno emotivno putovanje za mene. Htio sam publici prirediti velike koncerte, a njihova reakcija u sva tri grada bila je izvanredna. Koncert u Ciboni bio je za mene kruna turneje, jer sam upravo ovdje prije 12 godina napravio svoj prvi veliki koncert u Zagrebu. Hvala svima na podršci svih ovih godina i mogu samo upotrijebiti naslov ove turneje. Imam najbolju publiku i ja sam zaista na vas ponosan", rekao je Mate Bulić za kraj ove dvoranske turneje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije