Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosio samo ručnik

Goran Ivanišević: Miranda je najviša žena koju sam poljubio!

ivanišević
Foto: BBC
1/4
24.03.2012.
u 19:00

Bivši tenisač u Londonu je za “Sport Relief” snimio skeč s komičarkom Mirandom Hart. Bilo je neugodno, kaže, i njemu i njoj, a njegova supruga Tatjana još nije vidjela Goranov komičarski debi

– Želim visokog i tamnog muškarca. Neovisnog i pouzdanog. Da nije macho, čak da je pomalo ženskast i jako duhovit tako da skupa plačemo od smijeha. Mislim da je to Goran Ivanišević! – britanskim medijima lani je otkrila njihova najpoznatija nacionalna komičarka Miranda Hart (38). Želja joj se ostvarila i doista se dočepala vrućeg poljupca s našim Goranom! No, nije u pitanju Goranov bračni preljub već skeč za "Sport Relief", humanitarnu emisiju BBC-ja, koju je Ivanišević s Mirandom snimio lani u prosincu, a koja je jučer premijerno emitirana u Britaniji.

Goran u skeču, omotan samo ručnikom oko pasa, izlazi iz tuš-kabine, a u svlačionicu mu upada Miranda. On joj prilazi i kaže da je privlačna te padaju u strasni zagrljaj.

– Ajme, ne znam je li više bilo neugodno Mirandi ili meni! – ispričao je Ivanišević.

– Bit scenarističke priče je da Mirandu u skeču zamijene za mene, što i nije baš kompliment ženi. I dok se ja tuširam, ona umjesto mene igra tenis s engleskim tenisačem Timom Henmanom. A tek kasnije naleti na mene i dogodi se poljubac koji je dio te komične priče. Bila je to moja prva glumačka avantura u Londonu, a Miranda je sigurno najviša žena koju sam ikada poljubio! Baš je ima! – našalio se Goran s 1,85 m visokom legendom britanske komedije i dodao kroz smijeh da njegova supruga Tatjana Ivanišević još nije imala prilike vidjeti njegov vragolasti debi. Emisija "Sport Relief" najavila je niz sportskih i zabavnih događanja koja se svake dvije godine, kao i ovaj vikend, održavaju u Britaniji. Prihod ide najsiromašnijim zemljama svijeta.

Ključne riječi

Komentara 12

MR
mrvecdam
22:32 24.03.2012.

lakse bi joj bilo da ju je obicni tvor poljubio,nego taj s(tvor)

TJ
To je nama naša borba dala
09:36 25.03.2012.

24.03.2012. u 23:30h karambita je napisao/la: Zenska zaista ima dobar zeludac kad se mogla poljubiti s ovim prostakom koji ne zna sastaviti dvije recenice....da nije bilo reketa, sad bi cuvao ovce po dalmaciji Hahahaha, potpisujem. A nije mu bilo neugodnono dok je varao ženu.

BR
Brankoz
19:41 24.03.2012.

Gorana za hrvatskog veleposlanika u Londonu, učinio bi 10 puta više za HR nego sadašnji lijeni diplomati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije