Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda 'Prijatelja'

Glumica ponovno iznenadila izgledom, shvatila je da su joj estetski zahvati uništili lice

Foto: profimedia
1/11
05.06.2023.
u 08:00

Courteney Cox nedano je progovorila o estetskim zahvatima koje je radila i kada je točno shvatila da je pretjerala

Američka televizijska i filmska glumica Courteney Cox (58) najpoznatija je po svojim ulogama u televizijskom hitu "Prijatelji" u kojemu je glumila kuharicu Monicu Geller, kao i u hororu "Vrisak" u kojemu je utjelovila novinarku Gale Weathers. Nakon velikog uspjeha 90-ih godina sa spomenutim sitcomom i filmom podvrgnula se estetskim zahvatima, a svoje odluke nikada nije krila javnosti. Kako je priznala, nije bila zadovoljna svojim izgledom i malo po malo htjela je popravljati sve ono što joj nije odgovaralo. Hollywood i očekivanja od mladih glumica stvarali su joj stres. 

I dok su vrlo brzo brojni vidjeli kako je pretjerala sa zahvatima, ona je tek nakon nekoliko godina shvatila što je učinila svome licu. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Međutim, posljedice su ostale, a to se vidi i na najnovijim fotografijama koje su paparazzi uhvatili na ulicama New Yorka. U fokusu je ponovno bilo njezino lice koje kao da je natečeno

Nedavno je progovorila o estetskim zahvatima koje je radila i kada je točno shvatila da je pretjerala. 

"Hollywood sve otežava. Ovaj posao otežava. Odrasla sam misleći da je izgled najvažnija stvar. Sve dok izgledam dobro, bit ću dobro", rekla je Cox. Međutim, zbog toga se našla u začaranom krugu. "Ono što se na kraju dogodi je da odete liječniku koji vam kaže: 'Izgledate sjajno, ono što bi vam pomoglo je mala injekcija ovdje ili filer ondje.' Onda čujete za drugog liječnika...", ispričala je o tome poznata glumica.

Zbog toga što je pretjerala, najuži krug ljudi iskreno joj je priznao da mora prestati s tim. Nije joj bilo žao operacija samo zbog njihovih reakcija, već je i sama na kraju shvatila kako na novim fotografijama izgleda puno gore nego prije. Zaključila je da su određene estetske korekcije pogoršale njezin izgled.

 

"To nisu bile bore, to su bile bore smijalice. Morala sam naučiti da se moje lice mora micati i da mi fileri nisu prijatelji", rekla je. Danas, kada je prestala s filerima i zahvatima, kaže da se osjeća bolje nego ikad. U fazi je života kada ima najviše samopouzdanja. "Nekako posjedujem sve. Stvari s kojima se ne osjećam ugodno su stvari na kojima nastavljam raditi kako bi rasla i mijenjala se", zaključila je glumica.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije