Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Glumica iz serije 'Kralj Queensa' botoksom je popeglala bore, ali i postala neprepoznatljiva

6-27-05 War Of The Worlds Premiere
Foto: SBM/The Hollywood Archive/PIXSELL/The Hollywood Archive/PIXSELL
1/8
13.10.2020.
u 08:00

Leah Remini tvrdi da nije bila na estetskim operacijama, ali ne skriva da redovito odlazi na tretmane botoksom što se i vidi na njezinom licu.

Zvijezde Hollywooda obožavaju botoks i neki su umjereni s tim dok drugi nemaju mjere, a takvo pretjerivanje nekima je izmijenilo izraz lica i dovelo ih do neprepoznatljivosti. U ovu kategoriju glumica koje su pretjerale s botoksom definitivno spada i 50-godišnja glumica Leah Remini koja dobro pamtimo po ulozi u seriji "Kralj Queensa" koja ju je proslavila. Leah ne skriva da joj je botoks najbolji prijatelj i rekla je kako neće odustati od botoksa, a negira da je estetskim operacijama povećala grudi i usne iako fotografije iz njene mladosti i fotografije novijeg datuma pokazuju promjene i na tim dijelovima tijela.

Creative Arts Emmy Awards 2019 - Arrivals - Los Angeles Leah Remini at the 2019 Creative Arts Emmy Awards held at the Microsoft Theatre on September 14, 2019 in Los Angeles, CA. O'Connor/AFF-USA.com Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

- Da botoks je zaslužan za moj mladoliki izgled, ali na estetskim operacijama nisam bila iako mnogi tvrde da jesam - rekla je jednom prigodom glumica koja je dugi niz godina bila i članica Scijentološke crkve. Kada je napustila scijentologiju iznijela je u javnost brojne tajne o članovima ove crkve.

- Nakon što je izišla knjiga, počeli su mi se javljati ljudi koji su bili presretni što je netko javno progovorio o tome što se stvarno događa unutar scijentologije i koliko su očajni jer su zarobljeni mentalno i financijski. Nakon što mi se javila Amy Scobee, čiju su majku prisilili da se odrekne svoje kćeri jer je “izdala Crkvu”, odlučila sam snimiti intervju s njih dvije. Nisam znala što će ispasti iz toga, samo sam osjećala da to moram napraviti i nastao je i dokumentarac na ovu temu - rekla je prije dvije godine Leah.

Ključne riječi

Komentara 4

ZW
zweistein
08:53 13.10.2020.

...otvorila mi matora s licem aligatora,,,,,

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
08:23 13.10.2020.

Bože na što liči..

LA
lajh1985
08:20 13.10.2020.

Ja sam je odmah prepoznao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije