Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekada popularna serija

Svi je pamte kao seksi Nikitu, a sada ima 49 godina i izgleda dosta drukčije

Foto: Youtube screenshot
1/6
06.10.2020.
u 07:00

Serija se snimala do 2001. godine, a nakon toga australska glumica nije ostvarila značajniju karijeru i svi je zapravo najviše pamte po liku seksi i neodoljive Nikite

Krajem 90-ih s velikim zanimanjem pratila se serija "Nikita" u kojoj je glavnu ulogu agentice Nikite glumila Peta Wilson. Za ovu ulogu na audiciju se prijavilo 200 glumica, ali kada su producenti ugledali 27-godišnju Petu, odmah su odlučili kako je uloga njezina. Peta je tada još bila studentica glume i ova serija donijela joj je veliku popularnost, a gledatelji su napeto pratili kako se razvija kemija između Nikite i Michaela Samuella, kojeg je glumio Roy Dupuis.

Serija se snimala do 2001. godine, a nakon toga australska glumica nije ostvarila značajniju karijeru i svi je zapravo najviše pamte po liku seksi i neodoljive Nikite. Zadnji film snimila je 2015. godine i nakon toga posvetila se dizajnu donjeg rublja te u Los Angelesu otvorila vlastiti dućan nazvan ''Wylie Wilson'', ali zbog pandemije koronavirusa Peta je trgovinu zatvorila, a ugasila je i svoj web shop. Pobornica je zdravog načina života i obožava ronjenje i jahanje, a bavi se i slikanjem te je velika obožavateljica oldtimera.

Film Premiere of The Water DivinerFilm Premiere of The Water Diviner Featuring: Peta Wilson Where: Los Angeles, California, United States When: 17 Apr 2015 Credit: Apega/WENN.comAP1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: AP1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Peta možda više nema vitku liniju kao prije 19 godina kada je završila sa snimanjem serije i nije pristala na hollywoodske trendove ljepote i zadržala je svoje bore, ali ova 49-godišnjakinja i dalje ima svoj zaštitni znak – seksi glas. Svoj privatni život trudila se držati podalje od javnosti i poznata je samo činjenica da ima sina Marlowa iz veze s redateljem Damianom Harrisom.

Ključne riječi

Komentara 11

VH
volim.hrvatsku65
07:50 06.10.2020.

I ja bio seksi s 25, sada imam 55 i jos sam seksi i izgledam malo drugacije ...

MC
McDonaldTrump
10:26 06.10.2020.

Vi u vecenjaku set bas smjesni. Stalno pokazujete i usporedujete slike osoba iz djecjeg vrtica, osnovne skole ili 30 godina unazad sa onima koji su danas? Cemu to i koga to uposte interesira? .

LI
liliZG
11:05 07.10.2020.

izgleda baš dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije