Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Mikulić

Glumica čestitala suprugu: Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
25.09.2018.
u 09:03

Glumica i njen suprug slave 13 godina bračne sreće, a uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još jednog dječaka.

Glumica Marijana Mikulić posvetom i fotografijama s dana vjenčanja prisjetila se dana kada su ona i suprug Josip prije 13 godina 
razmijenili bračne zavjete. 

Bilo mlado, ludo, oženilo se, Al evo 13 punih godinica braka! Valjda smo sad prošli sve krizne, prva sedma, trinaesta, ima još koja? Bilo je suza i smija, i uspona i padova, al mi ostadosmo zajedno, doslovno, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti!  I evo čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To bilo mlado, ludo, oženilo se, Al evo 13 punih godinica braka! Valjda smo sad prošli sve krizne, prva sedma, trinaesta, ima još koja?? 😅😅 Bilo je suza i smija, i uspona i padova, Al mi ostadosmo zajedno, doslovno, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti! 💪❤️ I evo čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu 😄 Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji, ne znam di nam je kraj 😂🙈 Da nam Bog da još puno godinica, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih! I nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena! . . . #loveandmariage #aniversary #godisnjica #13years of #mariage #crazyfamily #lovemyfamily #lovemyboys #actress #actresslife #zenamajkaglumica

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

 

Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji, ne znam di nam je kraj . Da nam Bog da još puno godinica, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih! I nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena! - napisala je glumica uz fotografije s vjenčanja koje je objavila na Instagramu.

Par ima dva sina Ivana i Andriju, a uskoro stiže i treći sin. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije