Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde kultne "Dinastije"

Gdje su danas? Zbog serije su bili na vrhuncu slave, a onda su nanizali brojne skandale

Foto: DPA/PIXSELL
1/7
03.08.2019.
u 12:03

Serija "Dinastija" ostvarila je status simbola zbog velike gledanosti u 80-ima.

Mnogi se još dobro sjećaju vremena kada su iščekivali nastavke kultne sapunice “Dinastije” te pratili intrige bogate obitelji Carrington. Serija se emitirala od 1981. do 1989. i imala je enormnu gledanost kojom je stekla titulu simbola jedne ere, 80-ih godina prošlog stoljeća i tadašnje pop-kulture.

Zacijelo ne postoji osoba koja se ne sjeća zlice Alexis, koju je tumačila Joan Collins, glumica koja nakon odlaska iz "Dinastije" objavila 13 knjiga, glumila u serijama "Roseanne" i "Guiding light". Unatoč godinama, slovi za jednu od najglamuroznijih zvijezda i već je 17 godina u sretnom braku s 33 godine mlađim suprugom, također glumcem Percyjem Gibsonom. U 2018. glumila je u seriji "Američka horor priča", a 2019. u "Hawaii Five-O". Ove godine u travnju zamalo je poginula u požaru koji je izbio u njezinom stanu u Londonu.

Foto: PA/Pixsell

Velika je protivnica plastičnih operacija, za razliku od njezine rivalke Linde Evans koja je u “Dinastiji” glumila od publike obožavanu Krystle Carrington.

U jeku popularnosti smatrali su je jednom od najljepših žena svijeta, ali podvrgnula se brojnim operacijama pa danas, u 75. godini života, iako to ne želi priznati, izgleda pomalo izobličeno. Prije nekoliko godina uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata. Danas Evans vodi lanac fitness centara i napisala je nekoliko knjiga o ljepoti i zdravlju. Ima partnera koji je anoniman, a postoje glasine i da su se tajno vjenčali.

Danas 55-godišnja Heather Locklear stekla je slavu ulogom Sammy Jo, što joj je otvorilo vrata za brojne serije, poput “Melrose Placea”. Iza sebe ima dva propala braka, s Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, i godinama se bori s ovisnošću te je imala problema sa zakonom. Prošle godine dvaput su ju uhitili - zbog napada na svog partnera i ponovno zbog napada na policajca tijekom pijanstva.

Nakon tog slučaja, zatražila je profesionalnu pomoć u dugotrajnom liječenju u ustanovi mentalnog zdravlja, a krajem godine je prešla na čuvani psihijatrijski odjel.

Foto: Profimedia

Pamela Sue Martin ostala nam je u sjećanju po ulozi Fallon Carrington, a danas 64-godišnja glumica pomaže organizacijama koje se bave zaštitom rijetkih životinjskih vrsta te i dalje glumi, a neki od novijih filmova u kojima smo ju mogli vidjeti je "My Christmas Prince" iz 2017. godine.

 

Foto: PA/Pixsell

 John Forsythe, najpoznatiji po glavnoj ulozi Blakea Carringtona, u travnju 2010. izgubio je bitku s rakom u 92. godini života 2010. godine. Iako mu mnogi pripisuju zasluge zbog glume, John je bio originalni glas Charlieja u "Charlijevim anđelima".

Foto: DPA/PIXSELL

Steven Daniel Carrington, kojeg je u početku tumačio Al Corley, a zatim Jack Coleman, među prvima je tumačio ulogu homoseksualca, što je bio svojevrsni presedan u ondašnjem televizijskom svijetu.

Corley je seriju napustio 1982., navodno nezadovoljan time što su scenaristi u kasnijim epizodama podilazili homofobnoj publici.

Foto: IPA/PIXSELL

 Jack Coleman je nizao uloge u mnogim komedijama i krimi-serijama, a također se pojavio u "How to Get Away With Murder" i "Hawaii Five-O" u 2018. U braku je s glumicom Beth Touissaint od 1996. godine i imaju kćer Tess.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije