Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstravagantne sestre

Gdje su danas sestre Barbara i Tina Šegetin? Vodile su razuzdane živote, a sada su se promijenile

Foto: instagram
1/32
14.12.2023.
u 11:15

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su se predstavile u rujnu 2015. sudjelovanjem u popularnom reality showu – regionalni ''Big Brother''. Tada su privukle veliku pažnju medija i javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava u javnom eteru. Danas su vlasnice beauty salona u Beogradu.

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su se predstavile u rujnu 2015. sudjelovanjem u popularnom reality showu – regionalni "Big Brother". Tada su privukle veliku pozornost medija i javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava u javnom eteru. Obje su rođene u Rijeci, a kada su ušle u popularni show, živjele su u Zagrebu. Tada su se bavile manekenstvom i modelingom. U showu je Tina započela vezu s Makedoncem Darkom Spejkom, a Barbara je zavrtjela tlo pod nogama Ervinu Mujakoviću iz BiH, koji je kao i svaki muškarac bio uporan u namjeri da je zavede, ali ga je ona odbijala. Tina i tadašnji pobjednik Big Brothera prekinuli su u kratkom vremenu nakon završetka showa, a Riječanke su se povukle iz javnosti i u potpunosti promijenile izglede estetskim korekcijama. Starija sestra Barbara prilikom ulaska u popularni reality show priznala je da ima silikone u grudima veličine četiri i da je povećavala usne. Nakon izlaska iz showa Tina je isto napravila, očito po uzoru na sestru. Estetske korekcije im je navodno platila majka Jasenka.

Poznato je da se pet godina mlađa Tina 2017. udala za Crnogorca Racu Jovanovića, ali se nakon godinu i pol dana braka razvela. – Ne živimo zajedno tri mjeseca. Za to vrijeme predali smo papire za razvod. Nismo se razišli neprijateljski. Jednostavno se nismo poklapali karakterima i razmišljanjima, a dolazimo iz dvije različite sredine – rekla je te dodala da je ona inicirala razvod. Barbara je nedavno prekinula vezu s ocem svog sina, tenisačem Damirom Džumhurom, a s njezina profila nestale su apsolutno sve zajedničke fotografije. Ona je kratko prokomentirala situaciju u kojoj se našla.

– Ne bih htjela pričati o nama i našem odnosu, želim to zadržati za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mjestu, a Damir je njegov otac i to će zauvijek biti – kazala je za 24 sata. 
Sestre su i danas jako bliske, a Tina često objavljuje fotografije s nećakom Lukom, inače Barbarinim sinom. Domaći mediji navode kako su danas vlasnice beauty salona u Beogradu. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Barbara Šegetin završila je kozmetičku školu i uvijek je imala veliku ambiciju otvoriti svoj salon. S obzirom na to da su joj roditelji akademski obrazovani, svojedobno je priznala kako su se u nju razočarali zato što nije nastavila školovanje. U vrijeme kada je sudjelovala u kontroverznom showu govorila je da voli izlaziti, iako se ničim nije bavila. Bila je najbolja prijateljica sa starletom Sorajom Vučelić, s kojom danas nema kontakt. Priznala je da obožava narodnu muziku i cajke te da je za nju najvažniji dobar provod, glazba i dobro piće.

 

 

Osim toga, govorila je i da su žene ljubomorne na nju i njezin izgled iako je tada imala samo 25 godina. Imala je nekoliko pirsinga i tetovaža, a na ruci ima ispisan datum rođenja njezina psa. Tina i Barbara imale su zajedničko društvo te su izlazile na ista mjesta. Pisalo se da su vrlo slične i sve što vrijedi za jednu, vrijedi i za drugu, osim što je Tina malo povučenija. No unatoč tome Tina je tada voljela ''lude'' muškarce i važno joj je bilo da odabranik njezina srca bude malo čudan. Iako su se sestre držale toga da jedna drugoj ne smiju uzeti dečka, to pravilo za ostale stvari poput odjeće, obuće i šminke – ne vrijedi. U vrijeme regionalnog Big brothera dijelile su ljubav prema ukrašavanju tijela pa je tako i Tina imala piercinge na identičnim mjestima kao i starija Barbara.

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

 

Komentara 14

PO
poluprovokator
13:55 14.12.2023.

Tetovaža datuma rođenja psa na rucu prokazuje dubinu razmišljanja. Treba upijati svaki njihov influencerski savjet i izdati stereo izdanje monografije.

TS
tsurusaki
13:25 14.12.2023.

Vlasnice beauty salona... pretpostavljam da im biznis dobro ide. Valjda imaju dovoljno mladih frizerki i kozmeticarki na raspolaganju.

MA
marinalučica
14:21 14.12.2023.

Sve u svemu gadljivo (ne svima).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije