Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija

Miroslav Škoro pustio je kamere u svoju kuhinju i kuha za poznate goste

Foto: Nova TV
1/7
10.11.2023.
u 10:20

U prvoj epizodi novog showa Nove TV " Riba na torti" vrata svog doma otvorit će Miroslav Škoro. Poznajemo ga kao kantautora, pjevača, političara i poduzetnika, a preostaje za vidjeti kako se snalazi u kuhinji. No, kuhanje za četiri gosta za njega ne predstavlja nervozu.

Miroslav Škoro, Lupino, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i brojne druge zvijezde kuhat će u najzabavnijoj kuhinji poznatih i slavnih. Poznate osobe koje znaju pjevati, glumiti ili zabavljati gledatelje pokazat će znaju li jednako dobro i kuhati u novom zvjezdano-kulinarskom showu 'Riba na torti' koji s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 13. studenog na Novoj TV. Pet poznatih osoba pet dana u tjednu izmjenjivat će uloge domaćina i gosta te puštati gledatelje u svoje domove.

Svaki od njih trudit će se pripremiti što bolju večeru, no i pobrinuti se za vrhunsku atmosferu ne bi li uistinu impresionirali goste. Upravo će kvaliteta jela i atmosfere biti presudni faktori u međusobnom ocjenjivanju, a natjecatelj s najviše osvojenih ribica na kraju tjednog ciklusa odnijet će titulu pobjednika i najboljeg domaćina tjedna. Upravo za tu laskavu titulu najboljeg kuhara i domaćina u najveselijem kulinarskom showu natjecat će se brojni zanimljivi sudionici.

 

Među njima će biti Miroslav Škoro, Lupino, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i mnoge druge zvijezde iz Zagreba, Rijeke i Splita koje će osim pozitivne atmosfere gledateljima donijeti i zanimljive recepte. No put do pobjede neće biti nimalo lagan. Sudionici će se morati suočiti s otežavajućim okolnostima koje će im postavljati voditelj i chef Ivan Pažanin, a kako će se snalaziti i tko će osvojiti najviše, a tko najmanje ribica, saznat ćemo na kraju svakog tjedna.

U prvoj epizodi vrata svog doma otvorit će Miroslav Škoro. Poznajemo ga kao kantautora, pjevača, političara i poduzetnika, a preostaje za vidjeti kako se snalazi u kuhinji. No, kuhanje za četiri gosta za njega ne predstavlja nervozu.

„Spremit ću najiskrenije i najbolje ono što mislim da znam spremiti i nadam se da će ostali uživati u tome. Nemoguće je složiti jelovnik da četvero ljudi bude zadovoljno, no ja sam se potrudio da to jelo bude recimo jedno opće mjesto hrvatske gastronomije“, poručuje Škoro i samopouzdano dodaje: „Bi li nešto tijekom kuhanja moglo poći po zlu? Čisto sumnjam“. Hoće li uspješno probiti led te tko će se u showu pokazati kao pravi kulinarski majstor ne propustite pratiti od ponedjeljka, 13. studenog u 18.00h na Novoj TV!

VIDEO Mia Dimšić otkrila svoj talent: 'Možda to znači da nešto nije uredu sa mnom, ali nosim se s tim'

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:22 10.11.2023.

Htjeli su skuhati vinski gulaš, kad je ono ispalo da nema vina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije