Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Franka Batelić javila se na Instagramu nakon objave rođenja kćerkice Grete

Foto: instagram
1/14
06.11.2022.
u 14:17

Nakon objave zajedničke fotografije brojni pratitelji i kolege sa scene javili su se u komentarima kako bi čestitali na prinovi, a Franka im se svima zahvalila na novom Instagram Storyju.

Glazbenica Franka Batelić (30) 4. studenog rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Gretu, a na Instagramu se javila tek dan nakon, odnosno u subotu. I ona i suprug Vedran Ćorluka podijelili su istu objavu za dobrodošlicu još jednog člana obitelji.

Nakon objave zajedničke fotografije brojni pratitelji i kolege sa scene javili su se u komentarima kako bi čestitali na prinovi, a Franka im se svima zahvalila na novom Instagram Storyju.

"Hvala svima na lijepim željama i čestitkama", napisala je pjevačica.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, Franka je jučer objavila fotografiju iz bolnice na kojoj u naručju drži malenu Gretu, a pored cura je i sretni otac.

- I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice. Greta - napisala je uz fotografiju.

Pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest. Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO>>Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije