Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima film

Kate Beckinsale pozirala u Zagrebu ispred smiješnog grafita i nasmijala pratitelje: 'Iza tebe je'

Foto: Instagram
1/11
06.11.2022.
u 12:00

Beckinsale u špijunskom trileru "Canary Black" igra glavnu ulogu, agenticu CIA-e Avery Graves koja se našla pred terorističkom ucjenom.

Film "Canary Black" počeo je sa snimanjem u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, a tim povodom i holivudska glumica Kate Beckinsale (49) pozirala je u našem glavnom gradu, pokazujući iza sebe smiješan grafit koji prikazuje muški spolni organ.

- Iza tebe je - napisala je pored fotografije i stavila emotikon patlidžana

U komentarima su se javili brojni Hrvati, ali i stranci, koji su komentirali grafit. 

"Dobrodošla u Zagreb", "Pazi se!", "To si ti nacrtala. zar ne?", "Čini se da te prati", "Privlačiš ih", pisali su ljudi.

Beckinsale u špijunskom trileru "Canary Black" igra glavnu ulogu, agenticu CIA-e Avery Graves koja se našla pred terorističkom ucjenom. Njezin suprug je otet a da bi ga spasila ona mora izdati vlastitu zemlju. Ona odlučuje samostalno krenuti u akciju spašavanja supruga koristeći svoje kontakte. Na svakom korarku osjeća se izdanom pa se mora osloniti na svoje vještine i tjelesnu pripremljenost kako bi spriječila početak svjetske krize.

Film režira francuski redatelj Pierre Morel poznat po filmovima „96 sati“ i „Peppermint“ dok je Kate Beckinsale do sada bila zapažena u brojnim akcijskim filmovima kao što su „Underworld“ (2003), „Van Helsing“ (2004), „Pearl Harbor“ (2001) i „Jolt“ (2021). Film se snima u Zagrebu od 21. listopada 2022. do 31 siječnja 2023. te će čak 18 hrvatskih glumaca dobiti veće ili manje uloge.

VIDEO>>Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Ključne riječi

Komentara 2

DA
daliboris
14:28 06.11.2022.

Zagreb je pod Tomaševićem prljav i pošaran kao Bronx. Scene kriminala, depresije i apatije je najbolje snimati u senfovom Zagrebu.

Avatar alien79
alien79
12:18 06.11.2022.

Koja nakupina debosa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije