Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni odgovori

Fotografijama u toplesu Britney reagirala na glasine o trudnoći i operaciji

Foto: PA/Pixsell
1/6
17.08.2021.
u 15:10

- Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama jer sam se najela- započela je Britney, a potom je objasnila pratiteljima zašto često objavljuje polugole fotografije.

Pjevačica Britney Spears (39) na svojem Instagram profilu ponovno je objavila fotografije u toplesu, a u dugačkom opisu koji je napisala uz fotografiju osvrnula se na glasine o trudnoći i operaciji grudi, ali i o pokretu "free Britney".

- Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama jer sam se najela- započela je Britney, a potom je objasnila pratiteljima zašto često objavljuje polugole fotografije.

- Kad je ženi vruće i želi skinuti sloj odjeće... Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj mjeri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred ljeta. Neposredna reakcija svake žene koja skinula dio odjeće je - osjećam se prokleto bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje- kaže Britney.

-Imala sam milijun nastupa gdje sam to napravila i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Puno puta. Sramotno je, ali u svojoj mašti sam se osjećala odlično", objasnila je te dodala kako su je nastupi učinili previše svjesnom svog tijela i da to nije privlačno. 

Pjevačica je imala i spreman odgovor na pitanje zašto svoje tijelo pokazuje na društvenim mrežama.

-Htjela sam sebe vidjeti na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovno pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Vidjeti sebe u najčišćem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lijepa, osjetljiva žena koja treba pogledati sebe u svojem najčišćem obliku- pojasnila je Britney.

Britney je zaključila i kako neće objavljivati fotografije u toplesu do kraja života budući, budući da bi joj to s vremenom postalo dosadno, a osvrnula se i na pokret "free Britney".

-Priznajem, komentari 'free Britney' nakon što sam skinula majicu su stvarno smiješni. Kampanja je počela s vašim nevjerojatnim ružičastim majicama na kojima piše 'free Britney' prije tri godine. No pokret ima dublji smisao nego što možete zamisliti. Moji obožavatelji su uvijek prokleto nevjerojatni i volim vas sve- dodala je za kraj.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
15:57 17.08.2021.

A čega se to najela, da grudi rastu, voljele bi znati mnoge žene, taj recept.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije