Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna romansa

Fatalna Amanda: Tko je cura koja je zavela osnivača Googlea?

amanda Rosenberg
Google +
30.08.2013.
u 13:16

Svim medijima proširila se priča o aferi suosnivača Googlea Sergeya Brina i njegove mlade zaposlenice Amande Rosenberg

Svim medijima proširila se priča o aferi suosnivača Googlea Sergeya Brina i njegove mlade zaposlenice Amande Rosenberg. Mnogi žele saznati tko je mlada dama koju mediji okrivljuju za kraj braka jednog od najmoćnijih muškaraca na svijetu. Dok oni istražuju Amandu, glasnogovornik Googlea potvrdio je da brak između Sergeya i njegove supruge Anne ne funkcionira, no kako su ostali u dobrim prijateljskim i poslovnim odnosima. Otkrio je kako par ne živi zajedno već nekoliko mjeseci.

Anna Wojcicki i Sergey bili su u braku šest godina, a dobili su i dvoje djece. Procjenjuje se da je "težak" 15 milijardi funti, no teško će Anni pripasti velik dio tog novca. Pretpostavlja se da se jedan od šefova Googlea zaštitio predbračnim ugovorom.

Amanda Rosenberg 27-godišnja je marketinška stručnjakinja koja se prošle godine preselila iz Londona u San Francisco kako bi radila u samom centru Googlea. Napredovala je velikom brzinom te je ubrzo postala glavna promotorica Google Glassa, a pretpostavlja se da je na promotivnoj turneji razvila blizak odnos s Brinom. Njezin bivši dečko Ewan Butler izjavio je za Daily Mail kako ga ne čude vijesti.

 Amanda je zgodna djevojka i zna to. Jako je dobra u igranju s muškarcima, a izigrala je i mene. Ne bih se iznenadio da je u vezi s Brinom. Ona je takva djevojka. Družila se s elitom, ali nije umišljena  rekao je bivši.

Budući da je išla u školu s Pippom Middleton i princezom Beatrice, ne čudi njezino druženje s elitom. Podrijetlom je iz Hong Konga, a odrasla je u Engleskoj. Ovo joj nije prva veza s moćnim muškarcem u Googleu. Naime, nakon dolaska u SAD bila je u vezi s Hugom Barrom, jednim od direktora u Googleu. Nedavno je napustio Google i otišao raditi u Kinu. Amanda nije komentirala napise koji tvrde da je ljubavnica.

>>Iz Googlea otišao u 'kineski Apple' - djevojka mu u vezi sa S. Brinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije