Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakleti neženja pokleknuo

Ezel se u 41. vjenčao s kolegicom iz sapunice

'ezel1'
Foto: Promo
1/3
19.05.2016.
u 10:00

Na popisu od 300 uzvanika bili su najpopularniji turski glumci; Cansu Dere, Berguzar Korel, Burak Özçivit, Kivanç Tatlitug, Fahriye Evcen...

Glumačka krema Turske, našim gledateljima dobro poznata iz brojnih sapunica, okupila se ovaj vikend na otoku Cundi na sjeverozapadu Turske. Razlog – vjenčanje najpopularnijeg turskog glumca i zakletog neženje Kenana İmirzalıoğlua (41) s 14 godina mlađom glumicom Sinem Kobal. Vjenčanju glumca poznatog po ulozi Ezela u istoimenoj seriji prisustvovali su Cansu Dere koja je s Kenanon glumila u Ezelu, Berguzar Korel koja je Kenanu bila partnerica u sapunici “Karadayi” i tijekom koje su se jako zbližili, što je jedno vrijeme potaknulo i trač da su ljubavnici.

Mladenci su prvi ples otplesali uz njima omiljenu “Fly Me to the Moon”

Kivanç Tatlitug, glumac iz serije “Gumus”, Burak Özçivit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni” te Fahriye Evcen, koja je glumila u seriji “Grmuša” također su se našli na popisu 300 uzvanika. Kenan i Sinem upoznali su se početkom prošle godine tijekom snimanja jedne serije i zbog Kenana je glumica prekinula vezu s nogometašem s kojoj je tada bila u vezi. Ubrzo je glumac, po starim turskim običajima, isprosio Sineminu ruku od njezine obitelji i tako se zauvijek odlučio oprostiti od titule zakletog neženje, što je rastužilo njegove obožavateljice. Novinarima koji su zaposjeli otok mladenci su se obratili nakon svadbe i poručili da su presretni.

>> Gulseren umire, ali Džihan ima novu ljubav

Komentara 1

TB
taras.buljba
12:44 19.05.2016.

fale brkovi itekako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije