Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MY WAY

Evo što je Nancy Sinatra odgovorila na vijest o Trumpovu prvom plesu uz pjesmu njezina oca

Nancy Sinatra
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
19.01.2017.
u 18:41

– Samo se sjetite prvog stiha pjesme "My Way" – poručila je Nancy

Nancy Sinatra (76) poznata je po svojem lijevom aktivizmu gotovo jednako kao njezin otac Frank po iznimnom glasu. Stoga ne čudi njezin odgovor na objavu da će Donald Trump sutra početi svoju inauguraciju pjesmom "My Way" Franka Sinatre, na koju će plesati sa suprugom Melanijom.

Nancy je na svom profilu na Twitteru odgovarala na razna pitanja pratitelja, a na pitanje oko Trumpove inauguracije, odgovorila je :

– Samo se sjetite prvog stiha pjesme "My Way". Inače, prvi stih glasi: "And now the end is near (A sada je kraj blizu)". No, poslije se ispričala pa je rekla da želi Trumpu sve najbolje te da ne misli kako itko želi biti loš predsjednik.

>>Sto godina Franka Sinatre, ikone svjetskog šoubiznisa

Komentara 7

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:28 19.01.2017.

vidla zaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu...

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
20:26 19.01.2017.

Beavo Trump, pogodak u sridu,najlipša pisma ikada: "I've lived a life that's full, I traveled each and every highway. And more, much more than this, I did it my way!!!"

PP
pp
21:32 19.01.2017.

Tak je nebitna. Bitno da bi stari Frank Sinatra s odobravanjem gledao. Ronald Reagan, John Wayne i on će s ponosom gledati na inauguraciju Donalda Trumpa s neba :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije