Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopronađeno samopouzdanje

Evo što danas radi Damir Kedžo: Planiram vladati i paliti

damir kedžo
Foto: Crna kuća
1/4
27.02.2014.
u 14:57

Osim novopronađenog samopouzdanja i otkrivanja sasvim novog svijeta, Kedžo kaže da sada na svojim koncertima napravi stvari koje inače nikad prije ne bi

– Zločesti biskup Hudi postao je neizostavan dio mene, moglo bi se reći i novi alter ego. Stalno ga nadograđujem i koristim ga u raznim životnim situacijama, a ne samo u predstavi – kaže Damir Kedžo, koji posljednjih nekoliko mjeseci glumi u mjuziklu "Crna kuća" koji od ovog petka ponovno kreće s prikazivanjem u Kinodvorani zagrebačkog Studentskog centra.

Osim novopronađenog samopouzdanja i otkrivanja sasvim novog svijeta, Kedžo kaže da sada na svojim koncertima napravi stvari koje inače nikad prije ne bi.

Pjevač, koji je svoje glazbene početke stekao kao dio trojca Saša, Tin i Kedžo, ovih dana predstavio je spot za svoj hit-singl "Karta krive boje".

Uz Kedžu, u mjuziklu nastupa i Dunja Fajdić, koja glumi naivnu i zaljubljivu Gričanku Moniku. Kroz šalu dodaje da su joj već počele pljuštati ponude producenata s West Enda, ali ih je redom odbila jer jednostavno – voli Hrvatsku.

>>Tereza Kesovija: Damir Kedžo spreman je i za Broadway!

Foto: Crna kuća

Komentara 4

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
15:41 27.02.2014.

Kao al pari na Beyonce i njen Sasha Fierce alter ego? Jaaaaaaadno.

CR
crusoee
18:12 27.02.2014.

To kedzo , ti nam trebas ,ti si nas novi idol.Hrvatska jedva ceka.

HA
hajduk1966
08:05 28.02.2014.

Nisi ti Kedzo ti si Gedzo, neznam samo kada si bio pjevac osim te jedne iskopirane pjesmice koju ste pjevali u tri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije