Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh u publici

Evo kako je Vanna izgledala prije 20 godina: Nećete vjerovati kakav vic je ispričala

Foto: Sanja Agić
1/44
12.01.2024.
u 16:15

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna prije 20 godina ispričala je vic o plavušama na HRT-u. Pogledajte kako je tada izgledala.

Hrvatska Radio Televizija na društvenoj mreži Instagram povodom Svjetskog dana smijeha iz arhive videozapisa izvukla je onaj u kojemu pjevačica Vanna, a trenutno mentorica u natjecanju 'The Voice' priča vic voditeljici. Zanimljivo je bilo vidjeti kako je Vanna kao plavuša ispričala jedan vic upravo o plavušama. - Znaš zašto su na tržištu mozgova mozgovi plavuša najjeftiniji? - upitala je Vanna, voditeljica joj je odgovorila da ne zna.

- Zato što su bili rabljeni - objasnila je Vanna, a u studiju se publika nasmijala na njezinu foru. Zatim je voditeljica ispričala njoj jedan vic. - Znaš li ti zašto su vicevi o plavušama tako kratki? - postavila je pitanje voditeljica, a Vanna joj je odgovorila da ne zna. - Da bi ih crnke mogle razumjeti - odgovorila je voditeljica i nasmijala Vannu i publiku u studiju. 

Podsjetimo, Vanna, inače pravog imena Ivana Vrdoljak postala je baka početkom srpnja prošle godine, a vijest za medije je potvrdio njezin suprug Andrija Vrdoljak. Njezin 26-godišnji sin Luka postao je otac malene djevojčice. Vanna i Andrija nedavno su proslavili 25 godina braka. Njih su se dvoje vjenčali 1998. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - 1997. Vanna je rodila sina Luku, a 2001. godine kćer Janu. Jednom je prilikom Vanna progovorila o svojim nasljednicima.

 

 

VEZANI ČLANCI:


- Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas.

Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama – super - rekla je tada pjevačica.

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablesne!'

Komentara 1

BP
Besposlen pop
21:18 12.01.2024.

Ovo je prijelomna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije