Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra zarada

Estradnjaci u pohodu na novi biznis: Svoje seanse naplaćuju i po 1200 kn!

Foto: Željko Lukunić, Duško Jaramaz, Hrvoje Jelavić, Ivo Čagalj/Pixsell
22.10.2018.
u 22:00

Životni savjeti postali su pravi hit među domaćim zvijezdama, a oni ih dijele kroz vlastite književne uratke, radionice, ali i putem online platformi.

Sve više estradnjaka baca se u novi biznis.Glazba im očito nije dovoljna pa mnogi svojim obožavateljima nude puno više.

Životni savjeti postali su pravi hit među domaćim zvijezdama, a oni ih dijele kroz vlastite književne uratke, radionice, ali i putem online platformi. 

Nedavno nam je Goran Karan rekao da je postao 'energetski kiropraktičar', a on nije jedini koji dijeli male mudrosti za sretniji život. U video pogledajte tko se još od njegovih kolega okušao u sličnom pothvatu. 

 

Komentara 28

NA
narcis660
23:35 22.10.2018.

Nije bolest sve što boli...

Avatar patkovic
patkovic
22:54 22.10.2018.

slamke generalnog promašaja

MA
malena1983
00:28 23.10.2018.

Ovce i treba oguliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije