Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ova teška vremena

Enis Bešlagić se požalio pratiteljima: 'Nije lako svakodnevno biti pozitivan i djelovati s osmjehom'

Foto: instagram
1/14
23.04.2022.
u 20:30

- Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese. Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas – napisao je uz objavu.

Glumac i voditelj Enis Bešlagić (47) aktivan je na svojim društvenim mrežama, a ovoga se puta požalio svojim pratiteljima. Enis inače pokušava nasmijati svoje obožavatelje, a sada je priznao da mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenima. 

- Zaista, nije lako svakodnevno biti pozitivan. Dijeliti tu energiju i djelovati s osmijehom. Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese. Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas – napisao je uz fotografiju na kojoj pozira u automobilu te se na licu vidi da mu je teško.

U komentarima su mu podršku pružili voditelj Duško Ćurlić i pjevačica Nina Badrić, kao i brojni drugi pratitelji. „Istina“, „Tako je“, „Bravo“, „Svaka čast“, poručili su mu te dodali emotikone srca, a objava je u manje od jednog dana skupila skoro 3000 lajkova.

Podsjetimo, glumac je nedavno na svojim društvenim mrežama istaknuo da mržnja mora proći. Tada je podijelio jedan isječak iz filma 'Ivkova slava' u kojem je glumio Ibru.

-  Jedna scena iz Ivkove slave i jedna lijepa poruka… Divno snimanje i fantastična atmosfera tog vremena, kao i našeg druženja iskrenog. Mržnja mora proći i vrijeme je da se dobri ljudi oslobode straha…da krenu živjeti svoj život punim plućima…. - poručio je glumac uz dobro poznate hashtagove na svom Instagramu: 'nemam dva srca jedno za ljubav drugo za mržnju' i 'nikoga ne mrzim samo nekoga bolje volim'. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:35 24.04.2022.

Osmijehom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije