Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatinim stopama

Ella Dvornik promijenila imidž jer želi postati pjevačica

Ella Dvornik
Foto: Šime Eškinja
1/3
01.04.2011.
u 15:36

Kako će se razvijati Ellin proboj u glazbene vode pomno će pratiti kamere RTL-ove emisije Exkluziv Tabloid

Uz estradni svijet Ella Dvornik je odrasla i sasvim je očekivano odlučila krenuti stopama svog tate Dine Dvvornika. Ella će započeti pjevačku karijeru čiji će razvoj budno pratiti kamere Exkluziv Tabloida, pa će RTL-ovi gledatelji kroz emisije saznati kako je Ella već snimila svoj prvi singl u studiju u Njemačkoj te će pratiti i  posebnu rubriku "Ella traži bend". Mlada Ella snimila je modni editorijal s renomiranim fotografom Šimom Eškinjom u kojem predstavlja svoj novi imidž, a za njezin novi stilski izričaj kao i sve ostalo što je vezano za njezinu pjevačku karijeru, brinut će se vrhunska ekipa profesionalaca koja već godinama brinu o najvećim hrvatskim pjevačkim zvijezdama. Više o Ellinoj transformaciji i pohodu u glazbene vode saznajte već danas u 18.00 sati na RTL-u

 

Ključne riječi

Komentara 18

IS
istina123
16:52 01.04.2011.

Đudne li spodobe.

IS
istina123
16:53 01.04.2011.

To samo majka može voljeti.

IS
istina123
16:51 01.04.2011.

Mili Bože đuda velikoga .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije