Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAPSUS

Duško Ljuština: 'Nisam zaražen putovao vlakom u Liku, napravio sam nehotičnu grešku'

Veliki Brijun: Promocija knjige Borne Vujčića "Od prvog čina - 20 godina kazališta Ulysses"
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
17.12.2020.
u 14:29

Kako sam zadnju godinu često išao vlakom, izgovorio sam vlak. No istina je sljedeća: testranje 26 . listopada, rezultati 27. listopada. Istog dana supruga i ja odlazimo u u izolaciju u Liku, svatko svojim automobilom, što je vidljivo na encevima Zagreb-Gospić 27 listopada, kazao je Ljuština

Najdugovječniji hrvatski kazališni ravnatelj i predsjednik Kazališnog vijeća Duško Ljuština ipak nije putovao vlakom u Liku nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom. Kako nam je kazao Ljuština, u razgovoru za N1 televiziju napravio je lapsus.

- Kada čovjek nehotično napravi grešku mora sam snositi odgovornost.Tako bi i bilo da se nisu u komentarima pojavili vozovi traktori i ostale gluposti. Nastupajući na N1 rekao sam da po saznanju da sam pozitivan na Covid-19 sjedam u vlak i idem u Liku. Kako sam zadnju godinu često išao vlakom, izgovorio sam vlak. No istina je sljedeća: testiranje 26 . listopada, rezultati 27. listopada. Istog dana supruga i ja odlazimo u u izolaciju u Liku, svatko svojim automobilom, što je vidljivo na encevima Zagreb-Gospić 27 listopada. Dakle, nisam imao ikakvog kontakta sa bilo kim, rekao nam je Ljuština. 

 -Ja sam koronu prebolio. Imao sam vrlo blage simptome i nisam se išao testirati zbog korone. Išao sam se testirati zbog puta i onda sam saznao. Onog časa kad sam saznao, obavijestio sam sve svoje kontakte, odmah se spakirao, sjeo na vlak i otišao u Liku - kazao je u razgovoru za N1.

 

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije