Naslovnica Showbiz Zvijezde

Duško Ćurlić ima novu suvoditeljicu, ali i novi imidž

Iako su se na Dori neke stvari promijenile, jedno je konstanta – briljantni dvojac Iva Šulentić i Ida Prester začin su “green rooma”. Spremne za šalu, pjesmu i ples, već su u hotelu Kvarner u Opatiji
03. ožujka 2010. u 19:52 1 komentara 46 prikaza
dora

Veteran na sceni Dore Duško Ćurlić ove je godine u svoj nastup uveo neke novitete. Osim što je, silom prilika, suvoditeljicu Danielu Trbović zamijenio Nevenom Rendeli, Ćurlić je promijenio i svoj izgled. 

– Izabrao sam štikle i haljine. Više ne igram na noge, nego na gornji dio tijela. Depilacija mi je teško pala – našalio se Ćurlić.

Opatiji, kao staroj ljubavi, on se uvijek vraća. 

– Volim njezin stari šarm. Ljepotica Opatija zaista miriši na neka prošla vremena – tvrdi Duško. 

Iako su se na Dori neke stvari promijenile Duško je konstata kao i briljantni dvojac Iva Šulentić i Ida Prester začin su “green rooma”. Spremni za šalu, pjesmu i ples, već su svi u hotelu Kvarner u Opatiji.

– Mnogo je mladih izvođača koje znamo iz nekih naših đirova. Bit će zabavno! – rekla nam je vrckava Ida dok je trčeći po Zagrebu obavljala posljednje pripreme. Haljine dvojca Elfs i Matije Vuice već je spremila u kovčeg, no još ne zna u kojim će štiklama hrvatsku pjesmu ispratiti na Eurosong.

– Još samo proba cipela i odlazimo. Zanimljivo je da smo sve četiri izabrale kratke haljine. Na sceni, ali ni iza nje, ove godine neće biti “zavjesa” – kazala je 30-godišnjakinja. Njoj i njezinoj kolegici Ivi Šulentić ovo je druga godina na Dori pa se ponovno vesele tom projektu.

– Dora je odlična i opuštena, pa i scenarij dopušta neke fore. Njima ćemo i ove godine zabavljati publiku – tvrdi Ida Prester. Suprotno mišljenjima da su angažmani na moru raj za voditelje, Ida tvrdi da na Dori nema vremena za predah.

– Tijekom dana snimamo filmiće o pjevačima, navečer vodimo. Do proglašenja pobjednika za nas nema slobodnog vremena – otkriva.

No, kad se spuste zastori i podijele nagrade, djevojke se prebacuju u raspoloženje za tulum i pridružuju slavljenicima.

– Najbolje u “Julki” – kafiću u koji dođu svi s Dore. U subotu navečer ondje počinje zabava, a nama se nastavlja i u nedjelju jer tada možemo uživati i na suncu... Šteta što nije toplije. Skočila bih u more – kaže Ida Prester.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • luena:

    Veceras sam cula par tih pjesama za doru,,,,eh ak nista boljeg nemate nemojte nikog slati i sramotit ....Sve neko zavijanje ,nista sto je moderno..