Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalila se

Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana u poznatom društvu na gala večeri

Foto: Instagram
1/6
24.04.2019.
u 14:23

Prelaskom u nogometni klub Olympique de Marseille par se preselio u Francusku te su započeli zajednički život, a romantike im, čini se, još uvijek ne nedostaje.

Adriana Đurđević, ljepotica koja je zarobila srce našeg poznatog nogometaša Duje Ćalete-Cara, na svome se Instagram profilu pohvalila u kakvom su se društvu sinoć proveli ona i njezin dečko.

Na gala večeri u Marseilleu ovaj se par našao u društvu popularne glumice Pamele Anderson i francuskog nogometaša, Adila Ramija. Večeru je organizirao klub u kojem igra Car, Olympique de Marseille, a mlada pravnica iz publike je bodrila dečka nogometaša. Na Instagramu je objavila i video s porukom "Zgodan si".

Duje je za ovu prigodu izabrao karirano sivo odijelo, dok je Adriana zablistala u elegantnoj crnoj haljini. Lijepa Adriana svoje odjevne kombinacije voli dijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama, a često objavljuje i slike s nogometašem kojima je par brzo "kupio" simpatije javnosti.

Podsjetimo, prelaskom u nogometni klub Olympique de Marseille par se preselio u Francusku te su započeli zajednički život, a romantike im, čini se, još uvijek ne nedostaje.

Komentara 2

MA
mare0801
19:55 24.04.2019.

ma dobro je rekao Ćiro jednom, ti momci do dvadesetih samo treniraju i nemaju prebijene. I kada krenu zarađivati, onako zelene, zaskoče ih već utrenirane hostese, misice, promotorice klubova i nešto zeru ekonomistica i pravnica.

SA
sani1
17:01 24.04.2019.

Gadljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije