Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enormna zarada

Dokumentarac o Amy Winehouse oborio britanski rekord i ušao u povijest!

Amy Winehouse
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
08.07.2015.
u 08:34

U samo prva tri dana prikazivanja film 'Amy' u Velikoj Britaniji zaradio je 519 000 funti.

Dugo očekivani dokumentarac o  glazbenom usponu, ali i burnom životu pjevačice Amy Winehouse konačno je ugledao svjetlo dana i već u prvom vikendu prikazivanja oborio britanski rekord.

Naime, u samo tri dana film Asifa Kapadija 'Amy' zaradio je čak 519 000 funti i postao najuspješniji dokumentarac u britanskoj povijesti, piše Independent

Film se prikazao u 133 kina diljem Velike Britanije, a zapaženi uspjeh ostavio je i u SAD-u gdje je u prvom vikendu od prikazivanja u samo šest kina zaradio 142 000 funti.

>>Već tada znalo se da će biti svjetska zvijezda: Poslušajte kako je zvučala kao 14-godišnjakinja!

>>Amy Winehouse na početku karijere: Vjerojatno bih poludjela kad bi postala poznata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije