Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Dok se Luka Modrić zabavljao s dečkima, Vanja je čuvala bebu

Luka Modrić
Foto: Zeljko Mrsić/PIXSELL
1/4
01.07.2010.
u 19:03

Nogometaš se u klubu Arsenal provodio na koncertu Danijele Martinović, ali nije dočekao kraj svirke jer je žurio kući.

Za razliku od većine nogometaša koji za ljetovanje odabiru razvikana i egzotična mjesta, veznjak Tottenhama Luka Modrić vruće ljetne dane najviše voli provoditi u svom Zadru.

Ovaj put u rodni grad dolazi kao oženjen muškarac s gotovo četiri tjedna očinskog staža, a njegovu suprugu Vanju sada ostatak obitelji Modrić i službeno može nazivati nevjestom. Mladi bračni par u četvrtak se na zadarskoj rivi od užarenih Sunčevih zraka sklonio u jedan od kafića.

Vanja se cijelo vrijeme zadovoljno smješkala i mirno uživala u osvježavajućem piću jer je znala da je njezin sin Ivano, koji još nije napunio ni mjesec dana, u sigurnim rukama bake, Lukine majke Radojke. Za to vrijeme naš je reprezentativac obavio nekoliko razgovora. Prijatelji iz Zadra zaželjeli su se njegova društva pa mu nisu dali da u miru uživa sa suprugom. Nogometaš je zato nakon nagovaranja pristao sa zadarskom ekipom otići na koncert Danijele Martinović u klubu Arsenal. Prisutnim novinarima nije bio htio govoriti o sinu prvorođencu i s muškom ekipom, u kojoj je bio i košarkaš Marko Popović, nastavio se zabavljati uz Danijeline hitove.

Oko 22.30 Modrić se oprostio od društva. Možda ga je malo i pekla savjest što je 29-godišnju suprugu ostavio da sama čuva sina Ivana.

Ključne riječi

Komentara 6

SM
SMITSMIT
17:03 02.07.2010.

Pravi-EUJanez.... kolko znam janezi još igraju u Afrci balun s Majmunima...hebote gola ni za lijek... a gazde vam Englezi promatrači... Sjajno

OB
-obrisani-
19:33 01.07.2010.

Samo ti uzivaj Luka...Namjenjat ces se tih pelena ... ;-))

OB
-obrisani-
21:16 01.07.2010.

Ma Luka posle sjajnih igara na World Cupu za kockaste zaslužuje da se malo zabavlja s dečkima..kakve je samo golove postizao u JAR-u. To je bila hrvatsko-bosanka divota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije