Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenska manekenka

Djevojka Šime Vrsaljka uživa u odmoru na našoj obali, a pokazala je i tko joj se pridružio

Foto: Instagram
1/6
02.07.2022.
u 15:20

Sredinom travnja 26-godišnja Kaja je rodila i svoje prvo dijete, kćer Viktoriju, a nagađa se kako su se ona i Šime i vjenčali.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar zajedno s obitelji nogometaša Šime Vrsaljka uživa u odmoru na našoj obali. Kaja je nedavno objavom fotografije s našim nogometnim reprezentativcem potvrdila šuškanja kako su već duže vrijeme u vezi. Par je zajedno bio u Zadru na svadbi Dominika Livakovića i Helene Matić, a nakon toga je Kaja pokazala kako provodi prve dane ljeta u društvu Šimine majke Branke te Meri Rašin, djevojke Vrsaljkovog brata Maria.

Zajedno su plovile na luksuznom gliseru i uživale u pravom ljetnom provodu. Kaja je snimkama potvrdila i da ju je Šimina obitelj odlično prihvatila, a sada im se pridružila i Kajina sestra Lara Vidmar i manekenka je objavila fotografiju na kojoj na brodu pozira s Meri i Larom, a na Instagram storyju je objavila i Šiminu mamu. Sredinom travnja 26-godišnja Kaja je rodila i svoje prvo dijete, kćer Viktoriju, a nagađa se kako su se ona i Šime i vjenčali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

 

- On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu - rekla je Kaja prije nekoliko mjeseci dok je još skrivala identitet svog partnera iako se već tada nagađalo kako je riječ o Vrsaljku. Nogometaš u javnosti još nije pričao o svojoj novoj ljubavi, a s Kajom su ga mediji počeli povezivati krajem veljače, a navodno su se upoznali u Madridu gdje Kaja živi nekoliko godina, a Šime igra za nogometni klub Atletico Madrid.

VIDEO Teški zločini: Ove poznate osobe su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami

 

Komentara 1

PR
prajdali100
16:04 02.07.2022.

Smije li se znati od čega se dotična odmara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije