Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna milica

Anđeoske poruke na novoj, specijalnoj ediciji Jana bočica

jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
1/12
07.11.2014.
u 08:27

Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku Jana bočice s krilima i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje te predstavljanje posebne edicije Jana bočica...

U varaždinskom Muzeju anđela danas je predstavljena nova edicija Jana bočica. U Varaždinu, gradu u kojem spavaju anđeli, Jana je u sklopu svojeg projekta ‘Voda s porukom’ predstavila bočice koje će krasiti anđeoske poruke i koje će biti inspiracija svima da osjete prisutnost anđela. Nova edicija bočica nastavak je uspješne vizije: dobro se dobrim vraća i kampanje koju Jana provodi već punih godinu dana, a skorašnje vrijeme blagdana i obiteljske povezanosti izvrsna su prilika da ove poruke zažive u mnogim domovima i kroz svoje riječi donesu toplinu i vjeru u ljepše sutra.

Uvijek zanimljiva voditeljica Barbara Kolar je kroz svoje kratko obraćanje pokušala dočarati svoju viziju anđeoskog, naglašavajući važnost anđela u našim životima te je s vlasnikom Muzeja Željkom Prstecom približila njegovo životno iskustvo, njegov susret s anđelima i razlog zašto je realizirao svoju ideju o otvaranju Muzeja anđela.

Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku Jana bočice s krilima i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje te predstavljanje posebne edicije Jana bočica.

Povodom predstavljanja nove edicije Jana etiketa direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent izjavila je: “Vjerujem da se pozitivnim mislima pomiču granice i da su nam samo one ponekad dovoljne da se pokrenemo i odlučimo biti jaki, pozitivni, da nas ništa ne zaustavi na našem putu prema ispunjenijem životu. Kažu da anđeli govore sve jezike i obraćaju se svima bez obzira na nacionalnost, vjeru ili podrijetlo prenoseći univerzalne poruke ljubavi, mira, velikodušnosti, hrabrosti, blagostanja... Upravo to je razlog zašto Jana ovdje, u Muzeju anđela, mjestu ispunjenom pozitivnom energijom i dobrim ljudima,  nastavlja svojim inspirativnim putem i predstavlja novu, limitiranu ediciju boca Jane s anđeoskim porukama.“

Uz Ivu Balent, u porukama anđela uživali su: Iva Balaban, glumica Petra Kurtela, književnica Merita Arslani, TV voditeljica Martina Podgorski, Andreja i Hrvoje Čermak te članovi udruga Zamisli, Dječja sreća i eStudent koji su dio projekta Jana 'Voda s porukom' i kojima je Jana pomogla u njihovom radu i ostvarivanju zacrtanih programa.  A predstavljanje nove edicije Jana bočica s anđeoskim porukama samo je nastavak projekta Jana 'Voda s porukom' s jasnim ciljem pomaganja drugima i želje da ova kampanja ide i dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije