Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladolika glumica

Demi Moore uskoro će napuniti 50. i još nema sijedih vlasi

Demi Ashton
Reuters
22.04.2010.
u 14:01

Glumica kaže kako za njezin odličan izgled nisu zaslužni odlasci pod nož nego uporno vježbanje i dobar režim prehrane. Nedavno je sa 15 godina mlađim suprugom Ashtonom počela ići na jogu.

Iako će za tri godine napuniti 50, glumica Demi Moore još uvijek izgleda mladoliko. Mediji nagađaju kako je za takav izgled zaslužan niz plastičnih operacija, ali glumica tvrdi da je sve stvar gena i vježbanja.

Nedavno je tako izjavila kako još uvijek ne boja svoju kosu nego sijede vlasi koje nađe samo iščupa.

- Kosu još nisam počela bojiti, nemam toliko sijedih, tek tu i tamo poneka - uvjerava medije Demi. Zajedno sa 15 godina mlađim suprugom Asthonom Kutcherom nedavno je krenula na bikram jogu.

- Mnogi misle kako je joga lagana, ali na ovom tečaju se preznojavate punih 90 minuta i razgibate sve mišiće - kaže Demi i priznaje kako je veći dio života provela na različitim dijetama.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mimi1
17:03 22.04.2010.

A onda je svizac zamotao čokoladu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije