Naslovnica Showbiz Zvijezde

Daniel Craig: Sve mi je teže snimati golišave scene u Jamesu Bondu

– Dijelove scenarija u kojima piše da se moram skinuti ne čitam. Nije bitno koliko puta moram to napraviti. Što sam stariji, to mi je teže snimati golišave scene. Mislim da djevojke unose dovoljno seksepila u film – rekao je Craig.
11. listopada 2012. u 12:29 2 komentara 3 prikaza
craig
Foto: Pixsell

Iza njega je već treći film o legendarnom tajnom agentu 007, ali Daniel Craig još se nije navikao na snimanje golišavih scena koje se podrazumijevaju u filmovima o Jamesu Bondu. Štoviše, 44-godišnji glumac priznaje da mu je sve teže raditi taj škakljivi dio posla.

– Dijelove scenarija u kojima piše da se moram skinuti ne čitam. Nije bitno koliko puta moram to napraviti. Što sam stariji, to mi je teže snimati golišave scene. Mislim da djevojke unose dovoljno seksepila u film – rekao je Craig koji se u novom filmu "Skyfall" vraća kao slavni britanski špijun.

Zlikovca Raoula Silvu glumi 43-godišnji Javier Bardem, a Daniel žali što tijekom snimanja nije imao više vremena družiti se s kolegom. Želja mu je s karizmatičnim Španjolcem otići na utakmicu ragbija.

– Javier je igrao ragbi za Španjolsku. I ja sam veliki obožavatelj tog sporta i bilo bi sjajno kada bismo zajedno otišli i navijali – kaže Craig.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • Kiki42:

    I ne samo snimati.

  • singidunum:

    Jan Fleming je napisao prvi roman "Kazino rojal", po Srbinu iz Beograda, Dušku Popovu. Jutros su Britanci emitovali priču po najčuvenijem agentu iz IIWW po kome je Fleming inspirisan da kreira lik Džems Bonda. Duško Popov je bio vrhunski, agent ... prikaži još! i plejboj koji je oterao u tri lepe Huvera jer mu ovaj nije poverao da će Japanci napasti Perl Harbur, a Nemce je preveslao za iskrcanje u Normandiji, pa su ovi 1/4 miliona vojnika poslali na drugu stranu...i td. Neverovatan lik.