Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac

Daniel Craig odradio intervju s ozljedom na glavi, pa otkrio što mu se dogodilo neposredno prije

No Time To Die Royal World Premiere - London
Foto: Ian West
1/15
25.01.2022.
u 13:37

Kolega Javier Bardem odlučio mu postaviti još jedno pitanje. – Dopusti da ti postavim posljednje pitanje. Što ti se dogodilo ovdje? – pitao je te pokazao na Craigovo čelo koje je krvarilo.

Glumac Daniel Craig (53) sudjelovao je u emisiji 'Actors on Actors' američkog portala Variety u kojoj dvije glumačke zvijezde intervjuiraju jedna drugu. Craig je sudjelovao s kolegom Javierom Bardemom (52) s kojim je glumio u filmu 'Skyfall'.

U intervjuu dugom 20 minuta u kojem su glumci ispitivali jedan drugoga, Bardem je odlučio kolegi postaviti još jedno pitanje. – Dopusti da ti postavim posljednje pitanje. Što ti se dogodilo ovdje? – pitao je te pokazao na Craigovo čelo koje je krvarilo.

Foto: imdb
– Gdje? Imam li sendviča na glavi? – našalio se glumac koji je zatim otišao do ogledala kako bi vidio o čemu se radi. – Poslali su mi divno svjetlo u obliku kruga i na sredinu toga sam stavio iPad. Jednostavno mi je pao na glavu neposredno prije intervjua – objasnio je kroz smijeh kako je nastala rana koja se vidjela tijekom cijelog intervjua. 

Glumac se našalio te kazao da se uvijek ozlijedi na snimanju. – 17 godina sam igrao Jamesa Bonda. Nije ni čudo što se uvijek ozlijedim kad snimam film. Ako se ne ozlijedim dok snimam, ne radim to kako treba – kazao je.

Inače, Craig se prošle godine oprostio od uloge popularnog agenta Jamesa Bonda. Zadnji nastavak u kojem ga je moguće gledati je 'Za smrt nema vremena', a glumio je u još četiri filma o slavnom tajnom agentu: 'Casino Royale', 'Zrno utjehe', ' Skyfall' i 'Spectre'.Dodajmo da su se glumci u intervjuu prisjetili i trenutaka iz filma.  

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije