Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonija Stupar:

'Da dobijem jackpot kupila bih kuću na Jadranu i školovala kćer'

'stupar02_nnn_sce_020213'
Foto: RTL/snimano u hotelu Doubletree by Hilton
1/3
03.02.2013.
u 10:01

Antonija Stupar Jurkin i sama je pala pod utjecaj groznice lova na sreću jer svaki mjesec netko iz 14 europskih zemalja u Eurojackpotu može osvojiti najmanje deset mil. eura

Hrvatska je od petka navečer 14. zemlja sudionica međunarodne igre na sreću Eurojackpota. Voditeljica emisije je RTL-ovka Antonija Stupar-Jurkin koja ne sumnja da će i Hrvate obuzeti lutrijska groznica, a nada se da će jednu večer sreću donijeti baš nekom našem dobitniku.

Sreća me dva puta zaobišla

– Ljudi su me već počeli žicati da im sredim dobitak – kaže Antonija koja se ugodno iznenadila kada je čula da i ona, iako je dio projekta, ima pravo sudjelovati u igri. Nije dugo čekala da ode po svoj listić.

– Brojevi za sve zemlje izvlače se u Helsinkiju pa nema mogućnosti namještanja. Jednom ili dvaput sam već i prije igrala igre na sreću, ali nisam ništa dobila – kroz smijeh kaže voditeljica. Kada bi je ipak pogodila strelica sreće da baš njezini brojevi budu dobitni, Antonija ne dvoji na što bi potrošila novac.

Ne forsiram strane jezike

– Nešto bih stavila na štednju, dio dala obitelji, a svakako bih kupila vikendicu na nekom jadranskom otoku, osigurala kćeri dobro školovanje, proputovala cijeli svijet... – prepušta se Antonija maštanjima pa uz smijeh dodaje:

– Ipak, pametnije mi je maštati kako te milijune sama zaraditi.

S obzirom na to da se emisija prikazuje u petak poslije 23 sata, voditeljica neće morati izbivati dugo od kuće. Tome se najviše vesele njezin suprug Ivan Jurkin i kćerčica Paola.

– Većina majki muku muči s radnim tjednom, a ja to vrijeme koristim za druženje s Paolom, a vikendi su mi radni. Snalazimo se odlično. Paola ide u vrtić, a kada ne mogu ja, čuva je tata – kaže Antonija i otkriva da dvogodišnjakinja uživa u čitanju priča. – Sve više počinje i sama govoriti. Jedna od omiljenih riječi bila joj je "uopće" koju je koristila i gdje treba i gdje ne treba. Sada joj je hit riječ "watermelon"! Naučila ju je iz jedne engleske slikovnice, ali samo zato jer joj se baš ta slikovnica sviđa. To ne znači da dijete od najranije dobi forsiram na učenje stranih jezika – ističe Antonija.

A kako Paola reagira kada vidi mamu na TV-u? – Prepozna me, ali njoj su i sve druge tete na TV-u mame. Još je premala da razumije što joj roditelji rade – kaže Stupar.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:08 03.02.2013.

Isplati se odigrati listić, ipak je velika lova u igri.

Avatar emilsali
emilsali
11:11 03.02.2013.

Bolje da uplatiš loto Efektno stavljanje sagovorniku do znanja da mu je plan za firmu a la Markac jako jalov , te da su mu šanse manje od 15 380 937:1 – kolike su za sedmicu u lotou.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije