Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI TATA

Ćurlić se pohvalio Cesaricom, ali i lijepom kćeri: 'Hvala na čuvanju tate'

Duško Ćurlić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
22.01.2020.
u 21:31

- “Cesarica” u sigurnim rukama starije kćeri. Hvala na čuvanju statue i tate - napisao je Duško pokraj fotografije s Karlom.

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić na dodjeli Cesarice s klapom Rišpet je nagrađen za najbolju klapsku pjesmu "Kada ljubav dvije duši spoji", a na Instagramu se pohvalio nagradom, ali i starijom kćeri Karlom (22)  koja mu je bila podrška na dodjeli u u Zagrebu.

- “Cesarica” u sigurnim rukama starije kćeri. Hvala na čuvanju statue i tate - napisao je Duško pokraj fotografije s Karlom. 

Podsjetimo, Duško je i lani na Instagramu objavio fotografiju s Karlom, koja mu je došla u posjet na finalu sezone emisije "Zvijezde pjevaju". 

 - Ono kad ti kćer Karla dođe na finale... (starija kćer) ... a ti imaš još veću tremu - napisao je tada Ćurlić pokraj fotografije s Karlom, uz dodatak kako će mlađa kći Ela (17) biti ljubomorna. 

Ćurlić je u intervjuima često spominjao koliko je ponosan na svoje kćeri. Obje se bave glumom i baš kao i tata igraju u ZKM-u. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije