Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac u akciji

Charlie Sheen policajcu ubojici: Nazovi me, naći ćemo rješenje

charlie
Pixsell
10.02.2013.
u 15:30

Hollywoodski glumac pokušao je urazumiti pomahnitalog ubojicu Christophera Dornera, zbog kojeg već danima vlada panika u Los Angelesu. Do sada je ubio troje ljudi, a zaprijetio je i da će nastaviti svoj krvavi pohod

Hollywoodski glumac Charlie Sheen pokušao je urazumiti pomahnitalog ubojicu Christophera Dornera, zbog kojeg već danima vlada panika u Los Angelesu.

Do sada je ubio troje ljudi, a zaprijetio je i da će nastaviti svoj krvavi pohod u znak odmazde jer je prije pet godina dobio otkaz.

U svojoj prijetećoj poruci bivši policajac spominje i Sheena, hvali njegovu reakciju nakon izbacivanja iz popularnog sitcoma.

Glumac je javno pozvao Dornera da ga nazove kako bi zajedno našli rješenje za nastalu situaciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije