Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO

Bruno Petković postao tata! Djevojka Iva rodila mu je sinčića Adriana!

Foto: Instagram screenshot
1/10
03.04.2021.
u 13:23

Njihovi prijatelji tvrde kako su srodne duše i uvjereni su da će jednako tako biti i sjajni roditelji malenom Adrianu. Presretni Burno odmah je primio sinčića u ruke, a Iva je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici.

Čestitke Dinamovoj zvijezdi Bruni Petkoviću (25) pristižu danas, no ovoga puta nisu vezane uz nogomet. Naime, današnji će dan uspješni nogometaš upisati kao jedan od najljepših u životu jer je njegova djevojka Iva Šarić (32) na svijet donijela sina. Roditelji su mališanu odlučili nadjenuti ime Adrian. Iako svoju vezu nisu još ozakonili, par živi zajedno u Zagrebu, a svi koji ih poznaju kažu kako nikada nisu bili sretniji.

Njihovi prijatelji tvrde kako su srodne duše i uvjereni su da će jednako tako biti i sjajni roditelji malenom Adrianu. Presretni Burno odmah je primio sinčića u ruke, a Iva je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici.
Prošle godine nogometaš je svoju djevojku odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova. Ovo će im zasigurno biti Uskrs za pamćenje.
Iva se cijelo vrijeme trudnoće na društvenim mrežama hvalila trudničkim trbuhom te obavještavala pratitelje kako već nabavlja sve potrebno za bebu.
Naime, Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom  Lekom ima sinove Carlosa i Leona pa joj je maleni Adrian treći sin. Bruno je dugo bio u vezi s manekenkom Teom Slavicom.


Maja i Edo iz Života na vagi: "Uvijek smo imali vjere u kandidate!"

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:58 03.04.2021.

E sada više nema natrag bez novčanih posljedica. Lijepo si se uvalio.

DA
Darko50
14:01 03.04.2021.

Iskrene čestitke na prinovi,neka bude živ i zdrav.I naravno dobar nogometaš na tatu.Nažalost mišljenja sam da u toj vezi nema sreće,da se tu radi samo o interesu i strasti.

BH
Bunjevac=Hrvat
14:31 03.04.2021.

Djevojka?Kakvo je to novo pojmovanje?!Supruga valjda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije