Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga ne blijedi

Snježana Mehun prisjetila se prerano preminulog prijatelja: 'Fališ često, fališ svaki dan'

Foto: Instagram
1/5
03.04.2021.
u 13:14

"Mi na zemlji slavimo rodjedan, ti slaviš život vječni na boljem mjestu! Fališ često, fališ svaki dan...puno puta zaboravim da te nema pa mi dođe da te cimnem da ti kažem nešto bitno, pitam za poslovni savjet", napisala je Mehun u emotivnoj objavi.

Poduzetnica Snježana Mehun dirljivom objavom na svom Facebooku prisjetila se prerano preminulog prijatelja Tomislava Čopa koji je ovaj svijet napustio u rujnu prošle godine. Dirljivom i emotivnom objavom Snježana je Tomislavu čestitala rođendan, a njezine su riječi ganule mnoge.

"Mi na zemlji slavimo rođendan, ti slaviš život vječni na boljem mjestu! Fališ često, fališ svaki dan...puno puta zaboravim da te nema pa mi dođe da te cimnem da ti kažem nešto bitno, pitam za poslovni savjet, krenem renovirat, gradit nešto u glavi ili za stvarno ili samo da odemo sjest i blejat na suncu na terasi Kavkaza. Imao si divan život uživao. U svakoj sekundi nisi ostavljao užitke za sutra jer znamo da sutra ne postoji, ponude i klijenti su uvijek mogli pričekat sutra i neka čekaju kome je to sada ionako bitno! Spavaj u miru zaslužio, evo nas svih uskoro  “gore” da gledamo s neke druge strane zalazak sunca",  napisala je Mehun.

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Čop je bio poznati arhitekt, a Snježana je često isticala da je bio jedan od njezinih najboljih prijatelja te da je imao veliko srce. Završio je prestižni studij arhitekture u australskom Perthu, a potom i magisterij u Londonu gdje je živio pet godina i radio u jednom od najprestižnijih arhitektonskih studija. Ljubav prema domovini dovela ga je u Hrvatsku u koju se vratio zbog obnove kultnog nebodera na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

Zaslužan je za dovođenje prestižnog hotelskog lanca Hilton Double tree u Zagreb, gradnju Green Golda Zagreb, lanca Ilirija hotela Biograd, sudjelovao u rekonstrukciju Amfora hotela Hvar i brojnih drugih projekata u zemlji i inozemstvu posebice specijaliziran za projekte shooing centara i hotela. Upravo su hoteli bili tema njegovog doktorskog rada. Skroman po prirodu nikada nije govorio pretjerano o projektima na konjma je radio i dio kojih nažalost će ostati nezavršen zbog iznenadne smrti.

VIDEO Pogledajte što nam je otkrila Albina Grčić u podcastu Večernjeg lista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije