Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Britney Spears u listopadu nastupa u zagrebačkoj Areni!

britney (1)
Pixsell
09.06.2011.
u 18:15

Princeza popa u Hrvatsku stiže 1. listopada iz Budimpešte, a karte za njen koncert u prodaji će se naći 13. lipnja

Pop-zvijezda Britney Spears jučer je potvrdila da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku! Koncert će održati 1. listopada u zagrebačkoj Areni kamo će doletjeti iz Budimpešte gdje nastupa večer prije.

Najavljuje fenomenalan šou na produkcijski zavidnoj razini po čemu su već godinama poznati njeni nastupi uživo.

– Pregovaranje nije trajalo predugo, a osobni zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. No, poučena iskustvom, uvjerena sam da su priče o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane – kazala je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizira koncert i dodala: – Za sada smo dobili produkcijske zahtjeve iz kojih je vidljivo da je riječ o velikom vizualnom spektaklu radi čega smo kapacitet dvorane morali smanjiti na 12.000 mjesta.

Na turneji “Femme Fatale” koja 16. lipnja počinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi “Hold it against me” i “Till the world ends” novi su njeni hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

Dok je još bila tinejdžerska zvijezda u The Observeru o njoj su pisali: “U njenoj dobi djevojčice na zidove lijepe postere svojih idola, a Britney je već sad zvijezda s tih postera. Ona je zacijelo ‘najstarija’ tinejdžerska senzacija koju je pop proizveo”.

Takav brz poslovni ritam kojem je odmalena podvrgnuta uzeo je danak i stvorio joj brojne osobne probleme. No oporavljena i nova vratila se u velikom stilu, a karte po cijeni od 300 do 700 kn za njen debi u Zagrebu u prodaju kreću 13. lipnja na prodajnim mjestima Eventima.

Rana popularnost i pritisak posla stvorili su joj psihičke probleme, no pobijedila ih je

Britney Spears karijeru je počela graditi kad joj je bilo osam godina u američkom Mickey Mouse Clubu. A uz kraće ili dulje prekide do danas, kada ima 30 godina, nije stala. Pritisak kojem je tako rano izložena učinio ju je nestabilnom osobom. Njen brak s Kevinom Federlineom trajao je tri godine i u njemu je rodila sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Razveli su se krajem 2006., a u brakorazvodnoj parnici Britney je izgubila skrbništvo nad svojom djecom. Uslijedila su dva liječenja u psihijatrijskoj ustanovi 2008. godine, a mediji su čekali neki od njenih ispada poput brijanja glave ili vožnje automobila sa sinom u krilu, ne bi li je medijski razapeli. Izgubila je i pravo raspolaganja svojom imovinom, a pravo na to pripalo je njenu ocu Jamieju. No uspjela je sve prebroditi i vratiti se na vrh te je danas sretna žena i majka.

Ključne riječi

Komentara 9

CU
cunt
21:15 09.06.2011.

sve propale američke zvijezde na kraju završe sa nastupima na balkanu...........

OB
-obrisani-
19:18 09.06.2011.

300-700 kuna-pa ko bi to dao za nju ????????????????????

DU
Deleted user
18:34 09.06.2011.

Čuj princeza popa! Zar niste pisali za ovu da je posrnula pjevačica??? A sad je nešto kao princeza popa. Pa pisali ste za Madonnu da je princeza popa. I vi ste kao Sanader, kakiću piškiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije