Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti s imanja

Branka, Ivo i Ivan morat će bdjeti i oždrijebiti kobilu

sabina
Nova TV
27.04.2010.
u 14:06

Na prvu i te kako oduševljeni, stanari seoskog imanja odmah su se primili zadataka oko četveronožaca, posebice oko jednog od njih - kobile koja bi se uskoro trebala oždrijebiti.

Ne bi li smirili strasti i prestali se prepirati i svađati, mentor Joža farmerima je danas priredio ljekovite tretmane. Na Farmu je doveo goste - travare, koji su djevojkama donijeli kreme iz domaće proizvodnje. Farmeri su ubrzo shvatili da oko njihova kućerka rastu raznorazne mirisne, ljekovite biljke, a potom su naučili i kako ih najbolje iskoristiti.

- Namažeš se nevenovom mašću poslije brijanja i ostat ćeš mlad 30 godina - preporuka je Antonija Marušića. Dečki kojima metroseksualnost nije omiljeni "hobi" za tim receptom nisu posegnuli. Bolju formulu prodala im je Žana. Njezine grickalice od vlasca odmah su razgrabili.

- Kad ti amputiraju lijevu nogu ili desnu klijetku, pojedeš jedan vlasac, sažvačeš ga i ako ništa drugo, izraste ti nova noga - našalio se Antonio raspoložen za brbljanje. Njegovu najveću obožavateljicu Jelenu te su šale toliko zabavljale da je od smijeha umalo ostala bez zraka. Kad su se farmeri uozbiljili i pribrali, stigla su i nova zaduženja - konji. Na prvu i te kako oduševljeni, stanari seoskog imanja odmah su se primili zadataka oko četveronožaca, posebice oko jednog od njih - kobile koja bi se uskoro trebala oždrijebiti. Ivan i Ivo bili su njezini čuvari, a svaku noć, dok mladunče ne stigne, društvo će im praviti i jedna djevojka. Prvu večer Ivin "kompanjon" bit će Branka.

- Pa to će biti prava redaljka! - uzviknula je Branka Mutti nakon što je doznala da će bdjeti u štalici. No ozbiljni Joža nije se dao omesti pa joj je brzo uzvratio:

- Ne redaljka nego ležaljka - kazao je mentor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije